Wpis z mikrobloga

dziś w nocy ktoś mi ukradł z klatki czarne sneakersy (te zaznaczone na niebiesko). Jeśli ktoś by widział bardzo proszę o informację. Pewnie już wystawione na jakimś allegro. Chyba mamy powrót do lat 90'. Tego chciałeś Tfusk?
#afera #kradziez #mafia
sprynek - dziś w nocy ktoś mi ukradł z klatki czarne sneakersy (te zaznaczone na nieb...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sprynek: miałem w gimbazie takiego co w ramach protestu podpalał ludziom śmiecie wystawiane na klatkę czy tam inne wózki dla gówniaków.
szybciutko się motłoch nauczył, że klatka to nie magazyn ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: Tam odór skunksa. Nasrać do jednego tylko tak żeby od razu nie było widać, tylko dopiero jak ktoś włoży stopę do buta. Przekaz byłby jasny. Po co innym robić problem przez jednego kretyna. Wiem, że bait.
  • Odpowiedz
@Dwudziestydrugi: Po co podpalać. Żeby i innych sfajczyć co nie mają nic z tym wspólnego? Nacinasz worek nożykiem do tapet delikatnie i jak patol bierze śmieci do góry to woreczek elegancko się rozrywa a zawartość rozsypuje na podłogę i na jego nogi.
  • Odpowiedz
@sprynek:
ROZUMIEM TRENDING, ALEEE... może już wyluzuj bajerkę ALBOOOO proponuje założyć TAG i tam wrzucać takie fotki (myśle, że to lepiej będzie się sprzedawać) ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Piw_Benzyna nie będzie wiadomo kto. Bo podniesie worek, przejdzie trzy kroki i dopiero się rozwali na środku korytarza pomiędzy kilkoma drzwiami. Zgarnie grube śmierci, a śmierdząca maź zostanie.
  • Odpowiedz