Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak byś nie zauważył Rosja a Ukraina mentalnie to ten sam kraj

@Lardor: To kiedy Ukraina groziła jakiemukolwiek kraju atakiem na niego? Bo mają taki sam mental to musza przecież być agresywni wobec każdego.
Ukraina nie ma sprzętu bo oligarchia go ukradła. Wojsko walczy za polityków. A druga armia świata nie może zająć najbiedniejszego kraju Europy xd
Ty to serio sobie wybrałeś zajebisty kraj do kochania xd

Przecież ty nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Yurakamisa a gdzie ja ci pisałem, że kocham Rosję? Jak na razie to ty mi coś próbujesz wmawiać. Jedyne dwa kraje które kocham od dawna nie istnieją. Napisz mi gdzie zaprzeczałem iż Rosja napadla na Ukrainę pokaż mi gdzie chwaliłem Rusków za atak. Nie pisałem, że cały sprzed Oligarchowie ukradli sporo ukradli ale nie cały himramsy np walczyły na Ukrainie choć od dawna o nich cicho. Wojsko zawsze walczy za interesy
  • Odpowiedz
@Lardor: Musisz więcej ruskiej propagandy postować o tym jak to Ukraińcy zmuszeni do walki z rosja nie dają jej wygrać mimo że Ukraincy to rosjanie więc bracia.

dawna o nich cicho.

@Lardor:
  • Odpowiedz
  • 0
@Yurakamisa nie pisz mi co mam robić i żadnej propagandy pisać nie mam zamiaru. Nie pisałem i nie pisze żadnej ruskiej propagandy przestaniesz mi coś typie zarzucać? Miło by ci było jak by ktoś o tobie nieprawdę pisał? Pokaż mi dowody gdzie używam Ruskiej propagandy. Źródła cokolwiek masz wolną rękę. Bo zarzucać komuś jest łatwo a udowadniać nie. Pokaż, że nie jesteś ostatnią s---------ą z piwnicy. Gość który myśli, że wojna
  • Odpowiedz
Może ktoś wiedział co się będzie odwalało za kadencji Trumpa i stąd ten nieudany zamach, a to co teraz widzimy to dopiero początek
  • Odpowiedz
@Faraluch: powiem tak - a była szansa na dojechanie kacapii. Strzelam, że krótkowzroczność Trumpa i oportunizm biznesowy szybko sprawi, że będzie powrót do business as usual. A helmuty przy tym to się chyba zesrają ze szczęścia.
  • Odpowiedz