Wpis z mikrobloga

@badreligion66: Skala jest nieporównywalna dlatego wydaje mi się, że dziennikarze powinni się kierować raczej skalą niż stroną polityczną, lub przedstawiać przekręty wszystkich obozów. Giertych i jego snaw to jest naprawdę gruba afera i skandal, mam nadzieję, że jak najszybciej wypłynie to na międzynarodowe wody (:
  • Odpowiedz
dziennikarze powinni się kierować raczej skalą niż stroną polityczną, lub przedstawiać przekręty wszystkich obozów.

@TOPOLEJESTOBOWI: masz dwie rączki to do roboty. Przepraszam, ty masz tylko długi jęzor do gadania o tym co inni mają za ciebie zrobić Pis stworzył bandę pretensjonalnych nierobów.
  • Odpowiedz
@dqdq1: Tego nieroba to może odszczekaj, piszę magisterkę w innej dziedzinie i mam pracę w innym zawodzie ale jak nadarzy mi się okazja to coś na pewno coś zrobię, może komuś podsunę temat do zbadania i nagłośnienia ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@badreligion66: a PO dalej z kasy samorządowej opłaca płatnych trolli? Znaczy się opłaca ekspertów za ich nieistniejące raporty xDDD

Czyli trolami Mateckiego mają się nie zajmować bo Giertych? Ciekawa logika ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jeżeli się zajmują TYLKO trolami mateckiego, a swoimi już nie - to tak. Mają się nie zajmować. Wtedy mamy sprawiedliwość.
  • Odpowiedz