Wpis z mikrobloga

#polityka #wosp

https://wiadomosci.wp.pl/blyskawiczna-akcja-czyli-jak-panstwo-zlapalo-emerytke-grozaca-jerzemu-owsiakowi-7122253198809920a

A to jest zabawne :DD

Stara baba... no jak to stara baba xD pewnie dała się zmanipulować i nakręcona hejtem popisała głupoty w necie... ¯\(ツ)/¯ ZDARZA SIĘ.
W sumie czy napisała coś takiego strasznego?

GIŃ CZŁEKU...

Powiem Wam, że ja gorsze wiadomości dostawałem za pisanie... może za lekkie trollowanie ;) na tagu #ukraina
I tutaj nie żartuję. Pisano do mnie na priv, pod niektórymi wpisami były różne aluzje, że hehe SBU powinno Cię namierzyć i wiadomo co zrobić itp.

Nie wiem czy autorzy tych słów mają wymówkę, że... mają 60-70 lat i coś im tam w głowie już nie gra xd albo że Zełeński ich zmanipulował tak, jak tamtą babę rzekomo zmanipulowała TV Republika.

Jestem pewny, że jeszcze gorsze wiadomości dostawał choćby @Stay12 czy @Grooveer

A jednak nie sądzę, żeby na np. moje zawiadomienie, do tych życzliwych mi Mireczków, jeszcze tego samego dnia wpadł:

Skład ekipy: pierwszy zastępca komendanta miejskiego policji w Toruniu nadkom. Arkadiusz Górecki, naczelnik wydziału kryminalnego KMP w Toruniu asp. szt. Cezary Więcławski oraz jeden z funkcjonariuszy wydziału kryminalnego.

No ale są równi i równiejsi ¯\(ツ)/¯
Thorrand - #polityka #wosp

https://wiadomosci.wp.pl/blyskawiczna-akcja-czyli-jak-pan...

źródło: image

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thorrand: Mogę się zgadzać i nie zgadzać z kimś z wykopu, uważać że wpisy mogą być kontrowersyjne albo po prostu głupie, poniżej intelektualnej godności, ale wpisy na tagach dużej większości są lata świetlne od tych naprawdę odklejonych i chorych
  • Odpowiedz
A to jest zabawne :DD

@Thorrand: To nie jest zabawne ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nadgorliwi funkcjonariusze aparatu represji reżimu Tuskaszenki chcieli się wykazać przed partyjnymi kacykami i pokazać że skutecznie zwalczają element reakcyjny, a partyjna oligarchia i ich kolesie są nietykalni i będą z całą mocą przez ten apart bronieni.
  • Odpowiedz