Aktywne Wpisy

lronman +24

heksengerg +142
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!

źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz
#kryptowaluty
źródło: obraz
PobierzHyperliquid zastanawia mnie bo to jedna z niewielu nowości w top, która ma użyteczność w porównaniu do memcoinów. Słyszałem, że nie zaprojektowali idealnej platformy, ale mimo wszystko dobrze im idzie.
Jednocześnie próba dowiedzenia się więcej o projekcie i jak inni widzą jego rozwój.
Proszę ten wykres może ci się bardziej spodoba. Widać fragment przed listingiem na giełdach.
źródło: obraz
Pobierz