Wpis z mikrobloga

Mircy pomocy, ja od zawsze pecetowiec (z jednym skokiem w bok 15 lat temu w xboxa360) a różowa chce konsolę, z naciskiem na to, że często bywają u nas znajomi więc na pierwszym miejscu gierki typu jakies Quizy, Just Dance itd. No ale czasem bym sobie też popykal w jakąś Forze czy NFSa. Wiem, że PS i Xbox mają abonamenty, ale totalnie nie wiem co ma lepszą bazę gier „rekreacyjnych”. Bez baitowania (bo nie wiem czy jest to jakiś konflikt pomiędzy platformami), pod grę ze znajomymi lepszy Xbox czy PS? Bardziej interesują mnie te slabsze tańsze wersje, turbo pro konfiguracji raczej nie wykorzystamy.

#konsole #kiciochpyta #gry #xbox #playstation
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GajowyKapota: Taką kobiecą platformą z grami fitnes dance i innymi pierdołami jest Switch.
No sory ale do dużych gier tylko PC, a do jakiś dziwactw też PC z emulatorem konsoli Nintendo.
Ale dla kobiety Switch wydaje się w miarę rozsądny, o sobie razem w jakieś gry ruchowe pogracie
  • Odpowiedz
@GajowyKapota: Powiem to jako ktoś kto ma jeszcze w miarę dobrego pcta i miał xboxa series x. Nie widzę sensu posiadania tej konsoli. Wszystko jest na pc w lepszej jakości, na dodatek gamepass też jest tańszy na pc.
Jak nie miałeś ps4 to nie widzę sensu kupować ps5 (kwestia braku biblioteki), exy i tak trafiają na PC to tego nic nie wyróżnia.
No i aspekt imprezowy obu konsol to dno
  • Odpowiedz
@GajowyKapota: Kup używanego Switcha bo tanieje + dodatkowy kontroler do grania z dziewczyną i znajomymi, nie ma nic lepszego do tego. Jak masz kompa do gier to Xbox i PS5 nie są ci potrzebne, jak nie i chcesz tanio to za 500-600 kupisz sobie XSS
  • Odpowiedz