Wpis z mikrobloga

Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.

Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.

Na początku dla zabawy, ale w pewnym momencie zrobiło się jednak poważnie, w obu przypadkach. Poznałem najbliższych przyjaciół studentki, a od fanatyczki fitnessu rodzinę. Ze studentką spotykają się dwa miesiące, a fanatyczką już ponad trzy.

Dodatkowo zbliżały się święta, jedna i druga chciała mnie zaprosić na drugi dzień świąt, sytuacja więc zaczynała się komplikować.

Co zrobił OwyBEB? Z racji tego że jestem fanatykiem excela, zrobiłem tabelkę porównawczą, aby dać się mirkom i mirabelkom wypowiedzieć ( ) którą wybrać. I to był kutwa pomysł.

Co się okazało, że brat studentki również był mirkiem, pośród informacji w tabelce porównawczej zauważył że dotyczy to jego siostry, o czym nie omieszkał jej poinformować, gościa widziałem raz w życiu i nie mam pojęcia jak to skojarzył (oczywiście nie było żadnych zdjęć).

Niczego nieświadomy, dalej pisałem i spotykałem się z nimi w najlepsze. Studentka jednego wieczoru postanowiła zaprosić mnie do siebie, umówiona godzina, podjeżdżam, winda, a że dzieliła mieszkanie z innymi studentami to poszedłem do jej pokoju.

Zapytała czy chce herbatę, wyszła i wróciła z herbatą oraz fitnessarą! ()

Moja mina musiała być bezcenna, wiedziałem że mam przerąbane, więc poczułem się jak Szczęsny w bramce Barcelony, na totalnym luzie.

Studentka była dosłownie w-------a, fitnesiara dość mocno przybita, wiedziałem że odwaliłem i już nigdy takiego numeru więcej nie wykręciłem. Co się nasłuchałem i co się w tym pokoju działo, to mówić nie muszę, jazda bez trzymanki i nie, nie był to mokry sen niektórych Mirków.

Moja głupota, bo miało być dla zabawy, a zrobiło się poważnie.

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że potem jeszcze byłem przez dwa lata z fitnessarą. A studentkę 3 lata później spotkałem na mieście. Byłem z dwoma kumplami na kilku browarach i jeden z kumpli, zauważył że jedna z dziewczyn obok co chwilę na mnie spogląda.

Ja jak to ja, pokaż mi która i pójdę zapytać o imię. Podszedłem, ale jej nie poznałem, ponieważ miałem trochę w czubie, jednak nie na tyle by się zataczać czy nie móc rozmawiać. Jej przyjaciółki totalnie w szoku, ich to już w ogóle po trzech latach nie pamiętałem.

Tak więc podszedłem, zapytałem o imię, a ona do mnie "OwyBeb, to ja", w tym momencie otrzeźwiałem ( ͡º ͜ʖ͡º).

Ja jak to ja, wróciłem do kumpli i... "tą już poznałem".

Kurtyna!

P.S. tamto konto z wykopu zostały już skasowane, mam taki nawyk co dwa trzy lata, a jestem tu już od chyba 2009 roku.

P.S. mam więcej takich historii, ze względu na to że w miarę łatwo przychodziło mi poznawanie dziewczyn, to różne przypały miały miejsce, jeśli ktoś będzie zainteresowany to coś znowu wrzucę.

P.S. eM i Ewi, gorąco Was pozdrawiam :)

P.S. teraz jestem fajnym poważnym związku i nie w głowie mi głupoty, wyrosłem.

Obrazek z chata GPT dla uwagi ¯_(ツ)_/¯

#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #feels #s-x #niebieskiepaski #rozowepaski #badoo #relacjemiedzyludzkie #randki #heheszki
OwyBEB - Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojo...

źródło: temp_file1596799319579858404

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OwyBEB za nastolatka miałem podobnie, tylko nie było żadnego poznawania znajomych/rodziny ale też we dwie na mnie czekały na spotkaniu, wygarnialy mi obie głupio mi było baaardzo. Na koniec, jedna poszła do domu a druga zaproponowała, że mnie odprowadzi na autobus,.i gadka jak gdyby nigdy nic i ustawka na kolejne spotkanie. Wracając chwilę później autobusem, smsy od tej drugiej, i jeszcze się kajała, że trochę przesadziła xD kurtyna.
  • Odpowiedz
@OwyBEB historia spoko, fajnie się czytało tylko nie rozumiem jednej rzeczy, kumam że jakiś Mirek doszedł do tego, że chodzi o jego siostrę ale nie wyłapałem jakimś sposobem dziewczyny trafiły na siebie by zorganizować spotkanie gdzie były obie.
Pewnie ślepy jestem ale męczący dzień dziś miałem i ledwo widzę na oczy
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@RidgeForrester masz racje, ale tak naprawdę, to do tej pory nie wiem jak to się stało, zakładam że jedna drugą znalazła na jakimś Instagramie, potem to już poszło. Przyznaję że nie spodziewałem się tego, jedna mieszkała w moim mieście, a druga 70 km od mojego miasta.

A będąc później przez 2 lata fanką fitnessu, to nigdy raczej o to nie pytałem, drażliwy temat ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@OwyBEB ooo dzięki za odpowiedź, tyle dobrego że przynajmniej wiem że coś tam jeszcze kontaktuje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jak do tego doszło? Hmm jakbym miał ocenić na podstawie doświadczenia z moją byłą to mogło dojść do słynnego "trzepania telefonu" zresztą z babami nic nie wiadomo
Pozdro
  • Odpowiedz
@OwyBEB: Kurde miałem taką sytuacje w liceum :D Też kręciłem z dwiema naraz i nie wiem skąd się o sobie dowidziały, ale pewnego dnia jedna zaprosiła mnie do siebie na chatę, a tam już była druga :D
  • Odpowiedz
Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że potem jeszcze byłem przez dwa lata z fitnessarą. A studentkę 3 lata później spotkałem na mieście.

@OwyBEB: Tak z ciekawości - dlaczego się z nią nie związałeś na stałe?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Zenzenzen z jednej strony różnica wieku, z drugiej dojrzałości, a z trzeciej mimo wszystko początkowe turbulencje miały wpływ na dalszą relację. Później poznałem dziewczynę tylko 3 lata starszą, która jest obecnie ze mną, która mentalnie prezentuje dużo wyższy poziom.
  • Odpowiedz
@OwyBEB:

Później poznałem dziewczynę tylko 3 lata starszą, która jest obecnie ze mną, która mentalnie prezentuje dużo wyższy poziom.

@OwyBEB: Czyli jest po prostu mądrzejsza/bardziej ogarnięta?

To by się zgadzało. Miałam na studiach koleżanki, które dawały się tak wykorzystywać i wcale nie były mniej atrakcyjne od mężczyzn, z którymi się zadawały. Po prostu były głupsze/ bardziej naiwne.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Zenzenzen co by nie mówić to jednak była spora różnica wieku między nami one 22 ja 35+ z nastawieniem na fun, który się trochę przedłużył
  • Odpowiedz
@OwyBEB: odwaliłem coś podobnego w zeszłym roku.

Zorientowałem się że przesadzam gdy całowałem się z obiema tego samego dnia, może w odstępie dwóch godzin. Nawet setting historii dość podobny poza detalami.

Inaczej się zakończyło, bo przytomnie zerwałem i z jedną i drugą. I wtedy zacząłem się spotykać z trzecią (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@OwyBEB: ale w jaki sposób studentka skontaktowała się z fitnesiarą?
brat jej powiedział, przejrzała wykop, dobra lecisz na dwa frony.. i co ze szklanej kuli kontakt wzięła do niej?
  • Odpowiedz