Aktywne Wpisy

Soczi +250
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +21
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Na początku dla zabawy, ale w pewnym momencie zrobiło się jednak poważnie, w obu przypadkach. Poznałem najbliższych przyjaciół studentki, a od fanatyczki fitnessu rodzinę. Ze studentką spotykają się dwa miesiące, a fanatyczką już ponad trzy.
Dodatkowo zbliżały się święta, jedna i druga chciała mnie zaprosić na drugi dzień świąt, sytuacja więc zaczynała się komplikować.
Co zrobił OwyBEB? Z racji tego że jestem fanatykiem excela, zrobiłem tabelkę porównawczą, aby dać się mirkom i mirabelkom wypowiedzieć (✌ ゚ ∀ ゚)☞ którą wybrać. I to był kutwa pomysł.
Co się okazało, że brat studentki również był mirkiem, pośród informacji w tabelce porównawczej zauważył że dotyczy to jego siostry, o czym nie omieszkał jej poinformować, gościa widziałem raz w życiu i nie mam pojęcia jak to skojarzył (oczywiście nie było żadnych zdjęć).
Niczego nieświadomy, dalej pisałem i spotykałem się z nimi w najlepsze. Studentka jednego wieczoru postanowiła zaprosić mnie do siebie, umówiona godzina, podjeżdżam, winda, a że dzieliła mieszkanie z innymi studentami to poszedłem do jej pokoju.
Zapytała czy chce herbatę, wyszła i wróciła z herbatą oraz fitnessarą! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Moja mina musiała być bezcenna, wiedziałem że mam przerąbane, więc poczułem się jak Szczęsny w bramce Barcelony, na totalnym luzie.
Studentka była dosłownie w-------a, fitnesiara dość mocno przybita, wiedziałem że odwaliłem i już nigdy takiego numeru więcej nie wykręciłem. Co się nasłuchałem i co się w tym pokoju działo, to mówić nie muszę, jazda bez trzymanki i nie, nie był to mokry sen niektórych Mirków.
Moja głupota, bo miało być dla zabawy, a zrobiło się poważnie.
Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że potem jeszcze byłem przez dwa lata z fitnessarą. A studentkę 3 lata później spotkałem na mieście. Byłem z dwoma kumplami na kilku browarach i jeden z kumpli, zauważył że jedna z dziewczyn obok co chwilę na mnie spogląda.
Ja jak to ja, pokaż mi która i pójdę zapytać o imię. Podszedłem, ale jej nie poznałem, ponieważ miałem trochę w czubie, jednak nie na tyle by się zataczać czy nie móc rozmawiać. Jej przyjaciółki totalnie w szoku, ich to już w ogóle po trzech latach nie pamiętałem.
Tak więc podszedłem, zapytałem o imię, a ona do mnie "OwyBeb, to ja", w tym momencie otrzeźwiałem ( ͡º ͜ʖ͡º).
Ja jak to ja, wróciłem do kumpli i... "tą już poznałem".
Kurtyna!
P.S. tamto konto z wykopu zostały już skasowane, mam taki nawyk co dwa trzy lata, a jestem tu już od chyba 2009 roku.
P.S. mam więcej takich historii, ze względu na to że w miarę łatwo przychodziło mi poznawanie dziewczyn, to różne przypały miały miejsce, jeśli ktoś będzie zainteresowany to coś znowu wrzucę.
P.S. eM i Ewi, gorąco Was pozdrawiam :)
P.S. teraz jestem fajnym poważnym związku i nie w głowie mi głupoty, wyrosłem.
Obrazek z chata GPT dla uwagi ¯_(ツ)_/¯
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #feels #s-x #niebieskiepaski #rozowepaski #badoo #relacjemiedzyludzkie #randki #heheszki
źródło: temp_file1596799319579858404
PobierzPewnie ślepy jestem ale męczący dzień dziś miałem i ledwo widzę na oczy
A będąc później przez 2 lata fanką fitnessu, to nigdy raczej o to nie pytałem, drażliwy temat ¯_(ツ)_/¯
Jak do tego doszło? Hmm jakbym miał ocenić na podstawie doświadczenia z moją byłą to mogło dojść do słynnego "trzepania telefonu" zresztą z babami nic nie wiadomo
Pozdro
źródło: przypadek-co-za-przypadek
Pobierz@OwyBEB: Tak z ciekawości - dlaczego się z nią nie związałeś na stałe?
@OwyBEB: Czyli jest po prostu mądrzejsza/bardziej ogarnięta?
To by się zgadzało. Miałam na studiach koleżanki, które dawały się tak wykorzystywać i wcale nie były mniej atrakcyjne od mężczyzn, z którymi się zadawały. Po prostu były głupsze/ bardziej naiwne.
Zorientowałem się że przesadzam gdy całowałem się z obiema tego samego dnia, może w odstępie dwóch godzin. Nawet setting historii dość podobny poza detalami.
Inaczej się zakończyło, bo przytomnie zerwałem i z jedną i drugą. I wtedy zacząłem się spotykać z trzecią (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
brat jej powiedział, przejrzała wykop, dobra lecisz na dwa frony.. i co ze szklanej kuli kontakt wzięła do niej?