Wpis z mikrobloga

Mieszkam od około miesiąca we Włoszech. Ile tu jest chadów i oskarów to masakra. Nawet się w sumie nie dziwię Polkom, które tu przyjeżdżają na erasmusy i dostają zawrotu głowy. Żeby nie było zbyt różowo, to wali po oczach, że średnia wzrostu jest tu jakieś 10cm mniej niż w Polsce. Ze swoim +180cm mogguję większość kolesi na siłce i odczuwam, że mój wzrost budzi tu respekt na poziomie pierwotnym. #blackpill #redpill #zwiazki #tinder
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janburner: Ja znalem kobiete co wyprowadzila sie z Hiszpanii na Islandie (same grubasy) i mowila ze na Islandii sa lepsi mezczyzni z charakteru, co z tego ze Hiszpanie sa przystojni skoro wysla tylko "fotografie swojego penisa" i koniec dyskusji.
  • Odpowiedz
@janburner:
Mam kolegę Włocha, który związał się z Polką. Kiedyś z kolegą wpadli na pomysł żeby iść do klubu, wprowadzili plan w ruch, szykują się, dziewczyna też, a ten wypalił, że ona nigdzie nie idzie :P
Więc pozostaje mi życzyć powodzenia Polkom zafascynowanym Włochami.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: no, ale z drugiej strony nawet takiej s----------e jak mi łatwo z nimi nawiązać kontakt, kiedys z taka z hiszpanska milfetka sobie cala droge pociagiem do domu przegadalem.
Gdzie ja tyle z ludzmi łącznie przez pol roku nie rozmawiam.

Ale suma sumarum czuć że są loco.
  • Odpowiedz
@analboss: to ogolnie kobiety z zachodu pod wzgledem sa duzo bardzie easy going. Mily small talk na luzie, nie maja z tym problemu nawet jak jestes brzydkim anonem. kiedyś pomagałem w biurze z Londynu przy wymianie laptopów i prawniczkami milfami na luzie gadałem o zyciu, jedna nawet mi podziekowała sama z siebie za to, że jej kiedyś ticket szybko zrobiłem. Cos niewyobrazalnego w polskim biurze gdzie na anona z IT
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua:

to ogolnie kobiety z zachodu pod wzgledem sa duzo bardzie easy going.

To w takim razie zabawne jak przewrotny jest świat, bo u tych passportbros zawsze przebija się motyw, że zachodnie kobiety _wyżej s*ają niż d00pę mają_ i dla nich wschodnie dziewczyny są dużo milsze.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: To może mentalność zachodu jest inna i człowieka pracy się traktuje z szacunkiem, bo u nas to raczej _jak ten śm*eć śmie się do mnie odzywać_, a jak masz robolski strój a ona na obcasach to już w ogóle.
  • Odpowiedz