Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panDario: bez kitu czemu nie można ich zastąpić, no mam wrażenie że ktokolwiek by zrobił lepszą robotę, nie marzę o powrocie Kaniowskiego ale jakaś nowa twarz a nie te bezpłciowe przezroczyste postacie
  • Odpowiedz
  • 1
@rsksjs: ¯\(ツ)/¯ mnie bardziej zastanawia czy oni sami nie czują że się do tego nie nadają, bo co to za zabawa jak niema z tego frajdy i wszyscy cię jadą
  • Odpowiedz
@panDario: myślę że możesz mieć nie do końca poprawny obraz sytuacji i patrzeć przez pryzmat opinii na wykopie czy innych negatywnych np z Twittera

Myślę że tak ogólnie oni zwyczajnie w świecie są lubiani i mają rzeczywiście rzesze fanów co jest dziwne, dostają pozytywne komentarze i trafiają w pewien target

Ten pozytywny feedback połączony z klepaniem po plecach przez włodarzy i ekipę buduje w nich poczucie że dobrze wykonują swoją
  • Odpowiedz
@panDario jak na razie to decyzję które podejmują pozwoliły im się utrzymać jako top federacja od samego początku. Myślę, że lepiej się znają na biznesie niż losowa osoba na wykopie, która w życiu nie prowadziła biznesu który obracał dziesiątkami jak nie setkami milionów rocznie.
  • Odpowiedz
@panDario norniki narzekają ale i tak kupią ppv. Ty narzekasz a w dniu gali będziesz pytać o linka do restreama.
Clout robiło dymy stulecia i tak dobrze na tym zarabiali, że aż ich fame (które przecież nie umie w biznes i zaraz padnie) wykupiło xd
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: nigdy nie pytałem o link, d-----------m się do prowadzących bo każdy inny by lepiej to poprowadził a ty mi tu epopeje piszesz o wykupowaniu fame. paranoja że ktoś tego duetu broni
  • Odpowiedz
@panDario ja ich nie bronię xd według mnie też są do w-------a. Natomiast zdaje sobie sprawę z tego że dymy nie oznaczają dużych zarobków. Wręcz przeciwnie jeśli popatrzymy na to jak idzie sprzedaż na clout, prime (ostre dymy) a jak na fame.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: oczywiście ja sobie zdaje sprawę że oni mają gadane na słuchawce i w razie 'w' gaszą pożar ale zobacz jak tych dwóch się miota na trzecim panelu zero profesjonalizmu i ten hubert wiecznie płaczący że ktoś się do niego d--------a
  • Odpowiedz
@panDario fakt. Tylko pytanie ile wpływu na to miały ich decyzje a ile filmy i zapowiedzi Sylwka. Zobaczymy jak im pójdzie tym razem. No i jeszcze należy zauważyć, że ogólnie spadło zainteresowanie ff.
  • Odpowiedz