Aktywne Wpisy

Nighthuntero +294

źródło: 1000021004
Pobierz
yourgrandma +59
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:

źródło: MUSICALE
Pobierz
#staregry #commandos
@YouGotThis10: Dziś? Wtedy też xD
Gra była niemożliwa :)
A potem spróbowałem Commandos: Behind Enemy Lines.
iks de
Pamiętam, że kiedyś tę grę przeszedłem (zapewne z solucją, pewnie nawet drukowaną xD) ale teraz nie mogłem ruszyć o 5 metrów w pierwszej misji. Zajebisty poziom trudności.
Nie wiedziałem, że mimimi się zamknęło. Ma być za to nowe Commandos. Ale jeśli nie wrzucą poziomu trudności powyżej desperados to będzie klapa.
@niegwynebleid: trochę tak, ale też wynika to z faktu, że pierwsi Commnadosi byli w mniejszym stopniu skradanką niż dwójka czy inne gry z gatunku, a bardziej grą akcji. Jak przyjęło się bardziej ofensywne podejście, to było łatwiej, bo sztuczna inteligencja nie była zbyt zaawansowana. Z tego co pamiętam, gra nie karała nas za takie podejście. W dwójce