Wpis z mikrobloga

#warframe jak facety na yt w arbitrażu wbijają setki vitus essence jak ja zdobyłem zaledwie 12 w ciągu 15minut mając booster
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dejwor: Czym szybciej czyścisz mapę tym szybciej się wszystko zespawnuje. Kavat jest game changerem, bo stackuje się z boosterem, dając sumarycznie x4 gdy nie podnosisz esencji od razu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jurix: jak kavat daje z 20% to ja nie rozumiem jak on niby poczwarza loot wytlumacz mi o jakiego kavata chodzi i daj do niego build
  • Odpowiedz
trudno tego kavata ogarnąć?

@Dejwor: Zależy jak definiujesz trudno, wymaga to kilku kroków.

widze zebym musial czekac az ten buff wejdzie i doperio wziac

@Dejwor: Tak, dokładnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@polskikot25: zobaczyłem że ludzi też grają te mody z 18% na double tylko ze wtedy z 15 vitus essence miałbym 18 no troche meh ale to nie wiem co juz jest lepsze bo czekaniae tych 300 sekund na to by miec 2 minuty 3 razy lepszy loot i wtedy wszystko zebrac? no nie wiem jak myslicie? @Jurix @GhostofChristmasPast
  • Odpowiedz
@Dejwor: ogólnie to każdy czworonog (oprócz tych towarzyszy sióstr parvosa). U syna w nekralisku możesz kupić za plakietki, które dostajesz za lapanie zwierząt karabinem usypiajacym, mody do towarzyszy
  • Odpowiedz
zobaczyłem że ludzi też grają te mody z 18% na double tylko ze wtedy z 15 vitus essence miałbym 18

@Dejwor:
To tak nie dziala. Przy kazdym loocie masz 18% na podwojenie, 15 to za mala próba żeby robic srednia.
Na Arbi potrzebne jakas bron AoE (Kuva Ogris glownie) i walisz tam gdzie czerwone.
Facety na YT nagrywaja 30 takich filmikow i wybieraja ten jeden, gdzie wszystkie mnożniki sie ladnie
  • Odpowiedz