Aktywne Wpisy

mirko_anonim +22
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

Wojciech_Skupien +29
Właśnie zostałem brutalnie wyprowadzony ze swojej bańki myślowej, czytając komentarze pod tym wpisem na twitterze.
"Jak się nigdzie nie wychodzi to w sumie nie trzeba "
"Po co mam się myć gdy np. siedzę cały czas w domu, jestem chudy i się nie pocę?"
"Mycie codzienne jest bezsensu. Myjesz się wtedy kiedy czujesz się brudny, czasem codziennie a czasem co 2-3 dni."
I teraz wyobraźcie sobie, że codziennie sramy, a jednak dla
"Jak się nigdzie nie wychodzi to w sumie nie trzeba "
"Po co mam się myć gdy np. siedzę cały czas w domu, jestem chudy i się nie pocę?"
"Mycie codzienne jest bezsensu. Myjesz się wtedy kiedy czujesz się brudny, czasem codziennie a czasem co 2-3 dni."
I teraz wyobraźcie sobie, że codziennie sramy, a jednak dla
źródło: image
Pobierz

Macie pomysł co wywołało takie defekty na matrycy? Widać to na białym tle głównie. Jakby plama z ciemną obwódką? Szukałem po google grafika ale na przejaśnienia to nie wygląda. Podświetlenie się kończy? Jakiś płyn między warstwami matrycy? Po obu bokach to występuje. Nie widać żeby była rozbierana.
źródło: 5127755055284763a68132c4a2896bed
Pobierz