Kupiłem sobie pierwszą polekre DA + pastę https://allegro.pl/oferta/zvizzer-mc3000-orange-medium-cut-one-step-250ml-15108640561 i pad z mikrofibry No i efekty takie mocno średnie, pasta zostawia straszne smugi, polerowanie suchą fibrą prawie nic nie daje, trzeba by wycierać ze sporym naciskiem. Na morko lepiej, ale i tak smugi zostawia :/
Pierwsze polerowanie więc sporo błędów. np całą maska na dwa razy, ale potem brałem 1 drzwi też na 2 razy i efekt dużo nie lepszy :(
Po takim "one stepie" trzeba jeszcze jakiś wosk wetrzeć? #detailing
Pad widać zbyt agresywny. One step ma w sobie wosk który schodzi po 3 tygodniach. Radziłbym różne pady i pasty wypróbować i potem latreczka sprawdzać jak zbiera. 3 gradacje najlepiej.
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
i pad z mikrofibry
No i efekty takie mocno średnie, pasta zostawia straszne smugi, polerowanie suchą fibrą prawie nic nie daje, trzeba by wycierać ze sporym naciskiem. Na morko lepiej, ale i tak smugi zostawia :/
Pierwsze polerowanie więc sporo błędów. np całą maska na dwa razy, ale potem brałem 1 drzwi też na 2 razy i efekt dużo nie lepszy :(
Po takim "one stepie" trzeba jeszcze jakiś wosk wetrzeć?
#detailing