Aktywne Wpisy

vieveble +5
Co robicie

donfallo 0
moze jestem dziwny ale jak ogladam relacje ze strzelaniny w australii ciagle sie zastanawiam dlaczego do jasnej cholery nikt nie spieprzal do wody. w sensie pewnie tam byly jakies meduzy albo prady, ze tak nikt nie zrobil, ale tak na logike to bylo najbezpieczniejsze miejsce ze wzgledu na to, ze pociski po trafieniu w wode wytracaja energie kinetyczna i takie nawet mg42 jak pusci serie w morze to po poltora metra pocisk

źródło: 4050740
PobierzOd zawsze czy to w lodówce czy w chlebaku wiecznie leży coś spleśniałego albo śmierdzące.
Ja się nauczyłem aby powąchać cokolwiek wyciągam bo pleśń to norma w naszym domu. Matka jak widzi, że wącham to z pogardą mówi "i co, znowu wachasz"
Rosół zawsze musi zrobić ze spaloną cebulą bo "dodaje smaku" i ma
@Mirkos2127: nie robi. Szukałem oregano i zobaczyłem prawie zużytą paczkę peklosoli i się przerazilem. Pytam gdzie ona to zużyła, a ona, że robi zupę i od dawna uzywa.
Ona uwielbia kryminały. Mój wujek, masarz, dostał raka prawdopodobnie od ciągłego jedzenia przetworzonych mięs i próbowania peklosoli.
Podejrzewam, że ona specjalnie to dodaje żebym umarł i niepodważal jej pozycji
@PlastikTopiSieWMikrofali: tak, od dwóch tygodni.
@LovelyFox: matka dostaje od 1 do 2k co miesiąc ode mnie za mieszkanie i jedzenie
@Kociepochodnie: wolę płacić rodzinie niż złodziejowi najemcy. Przynajmniej na razie