Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry Wam Wszystkim. Piszę z anonima, bo nie mam już konta. Sprawa dotyczy pozwu o mobbing.
W 2022/2023 roku byłem poddawany silnemu mobbingowi a osoba, ktura dopuszczała się mobbingu została zwolniona dyscyplinarnie, lecz z tego co wiem w treści zwolnienia nie ma nic o mobbingu a bardziej o innych, istotniejszych dla firmy, przewinieniach... Po około miesiącu czy dwóch już nie pamiętam od zakończenia sytuacji mobbingowych zacząłem doświadczać bulów serca, omdleń wymiotów itd. Badania nic nie wykazywały albo jakieś pierdołyPodejrzewano zawał, zaburzenia ciśnienia , arytmię , mini-udary, choroby krążenia, przerzucano mnie między specjalistami brałem nic nie dające leki i wydałem na wszystko majątek (kilkanaście k w sumie) i mi się tylko pogarszało. W końcu poszłem do psychiatry bo daleko już nie miałem i uznał że to jest zaburzenie lękowe pewnie znacie to pod nazwą nerwica serca, taka żołnierska choroba lękowa ludzi po wojsku czy innych dłuższych przeżyciach traumatycznych. Nie stać mnie już na terapię, ale biorę psychotropy od kilku dni ponoć mają pomóc. Czy mogę podać do sądu tamtą osobę, przez którą zachorowałem? Jak? Jeśli mogę to czy mogę o na przykład odszkodowanie na terapię? Ona już nie pracuje więc podawanie firmy jest bez sensu. Proszę o pomoc, bo tak jak teraz żyję to się nie da żyć
#prawo #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-wędrowiec-98: "Po około miesiącu czy dwóch już nie pamiętam od zakończenia sytuacji mobbingowych zacząłem doświadczać bulów serca, omdleń wymiotów itd."

Ustal gdzie pracuje ten koleś i też się tam zatrudnij, bo po opisie wynika, że Twój organizm tęskni za mobbingiem.
A tak na serio, to jeżeli nie jest udokumentowany fakt okoliczności związanych z mobbingiem czy to na zapisie audio/video (smartfon, dyktafon, kamery przemysłowe itp.), czy to w dokumentacji zakładowej (pisemne bądź
  • Odpowiedz