Wpis z mikrobloga

W sumie odkąd Elon odwiedził Auschwitz, a było to rok temu, to mu trochę o------o. Nie zdziwiłbym się jakby uległ pewnego rodzaju "fascynacji", na co może wskazywać radykalizacja i bratanie się z AfD.
#polityka #elonmusk #usa
spinel - W sumie odkąd Elon odwiedził Auschwitz, a było to rok temu, to mu trochę o--...

źródło: SQUARE_1280

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 45
AfD jest bardzo radykalne z lesbijką jako przewodnicząca partii która ma żonę z Azji xD

@farbowanylisek: To tak jakby bronić Ordo Iuris, mówiąc że nie są fundamentalistami, bo wśród członków dochodzi do zdrad małżeńskich :v
  • Odpowiedz
@Zwanek AfD być może obroni Europę przed prawdziwym Ordo Iuris - Państwem Islamskim. Ja też nie jestem turbo prawakiem ale nie można akceptować wszystkiego co się dzieje wokół jak leci
  • Odpowiedz
  • 4
@farbowanylisek: Oczywiście że nie można. Natomiast popadanie ze skrajności w skrajność to raczej nie jest dobry pomysł. Ja nie chcę ani fundamentalistów religijnych, ani nazioli.
  • Odpowiedz
To tak jakby bronić Ordo Iuris, mówiąc że nie są fundamentalistami, bo wśród członków dochodzi do zdrad małżeńskich :v

@Zwanek: to tylko pokazuje, że jednym i drugim chodzi wyłącznie o władzę, oraz kontrolę nad społeczeństwem.
  • Odpowiedz