Wpis z mikrobloga

@Richtig_Piwosz: jakby kumpel wysłał mi takiego mema to bym uznał że calkiem zabawny, ale jak wysyłasz go swojej dziewczynie i dziwisz się że reaguje jak zareagowała to najwidoczniej twoja empatia, inteligencja i świadomość emocjonalna jest na poziomie 15-latka.
Nie wspominając już, że to świadczy o tym, że nie znasz dziewczyny, z którą jesteś w małżeństwie . Wysyłanie takiego mema żonie dość wyraża jakiś ukryty żal, że wziąłeś ślub. Ciekawe czy
  • Odpowiedz
@Richtig_Piwosz: Ten mem krąży od rana po necie...A wiesz, że ta z obrazka pewnie zapytała akurat tego, bo nie wyszło jej z kimś innym na kim jej zależało? Tak jest w 75% małżeństw, nie dziękuj 😁
  • Odpowiedz
Różowe pewnie stwierdzą, że słusznie.

@Richtig_Piwosz: No i się pomyliłeś, bo jestem różową i twierdzę, że niesłusznie. Można uznać, że bezbek czy coś, ludzie mają różne poczucie humoru, ale żeby nie odzywać się przez pół dnia? Dziwne też, że nie wiesz, jakie ma poczucie humoru, a ona nie przyzwyczaiła się do Twojego.
  • Odpowiedz
@Richtig_Piwosz no bo to taki trochę boomerski humor. Nienawidzeswojejzony.jpg. Widocznie za rzadko mówisz jej że jest wspaniała i cieszysz się że ją spotkałeś, skoro się zesraua( ͡° ͜ʖ ͡°) Popraw się byq
  • Odpowiedz
@Richtig_Piwosz: @NieBendePrasowac
z kim wy się zwiazaliscie? Z jakimiś harpiami bez poczucia humoru? Jeśli faktycznie ten mem, to dla waszych partnerek powód do dąsania się przez pół dnia, to współczuję wam życia w relacji, która jest ciągłym stąpaniem po polu minowym.
Normalny człowiek, swiadomy uczucia ze strony swojej drugiej połówki, z normalną samooceną i minimalnym dystansem do siebie, na pewno nie będzie obrażony o taką p------ę xD
Nie wiem
  • Odpowiedz