brak pracy, zwolnili mnie z IT i od 3 miesięcy nie mogę niczego znaleźć,
więc nawet na takie drobne przyjemności zaczyna brakować pieniędzy
@mirko_anonim: jeżeli z pensji IT nie oszczędziłeś na *przynajmniej* rok-dwa życia na jakim-takim poziomie bo hehe wieczne eldorado hehe 15k go brrr hehe to nawet mi cię nie żal.
skrupulatny-sojusznik-34: Dlatego antynatalizm jest słuszny tylko bez tego pieprzenia o cierpieniu/ Zwyczajnie życie dla większości jest nudne i powtarzalne i nie ma sensu go przedłużać. Gorąco kibicuję wyludnianiu planety, a w szczególności tego naszego śmiesznego kraju.
jeżeli z pensji IT nie oszczędziłeś na *przynajmniej* rok-dwa życia na jakim-takim poziomie bo hehe wieczne eldorado hehe 15k go brrr hehe to nawet mi cię nie żal.
@gorobei: Lol, chłop kariery nawet dobrze nie zaczął, ale w IT, wiec Ci się jad wydzielił automatycznie.
@mirko_anonim: Ehh, czasem jeszcze wchodzę na tego taga (#pracait), żeby poczytać tu posty jak się tam dzieje w tej branży i sprawdzić czy na pewno nie popełniłem życiowego błędu jak z niej odszedłem. Za każdym razem te same wnioski:
@mirko_anonim: nie słuchaj tych co tyrke uważają za coś normalnego, zwyczajnie typowe npc szaraki co myślą, że korpo to złapanie Boga za nogi bo praca biurowa, wspolczesne niewolnictwo z urlopem 26 dni w roku i się ciesz chłopie, sam mam już też tego dość i myślę, żeby pół roku pracować sobie za granicą gdzieś a następne pół jeździć sobie po świecie, albo siedzieć w jakieś Tajlandii, jedyne czego można się
@mirko_anonim: xd
Przecież to normalna praca typie xd
@mirko_anonim: jeżeli z pensji IT nie oszczędziłeś na *przynajmniej* rok-dwa życia na jakim-takim poziomie bo hehe wieczne eldorado hehe 15k go brrr hehe to nawet mi cię nie żal.
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@gorobei: Lol, chłop kariery nawet dobrze nie zaczął, ale w IT, wiec Ci się jad wydzielił automatycznie.
źródło: images
Pobierzźródło: temp_file3120872486004540043
Pobierz@mirko_anonim: No trzeba pracować, dramat, dramat i opresja. xDDD Żartujesz sobie z tym 8-9 godzinnym "dramatem"?
@mirko_anonim: jaca mogłeś się bardziej postarać, 2/10 @Ksiega_dusz
baby są bardziej testerkami/PMkami/HRkami, rzadko scrum masterkami
@mirko_anonim: Ziom: ty po prostu reprezentujesz biedę, a nie przeciętnego mężczyznę.