Wpis z mikrobloga

A tak naprawdę deepseek to nie ai tylko każdy ma przypisanego jednego chińczyka który odpowiada na pytania.
#gielda #ai
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sqrvol: @SmartCheetah https://wykop.pl/wpis/78537201/sluchajcie-musze-wam-to-opowiedziec-bo-to-co-sie-d

No bo słuchaj, przy tylu miliardach Chińczyków to oni mają Chińczyka na każdy język świata. Tam jest taki system, że jak ty piszesz po polsku, to od razu Chińczyk, który zna polski, siada i ci odpisuje. A jak ktoś napisze po niemiecku, to siada inny Chińczyk, który zna niemiecki.
@JanKremovski +12
Słuchajcie, muszę wam to opowiedzieć, bo to, co się dzisiaj wydarzyło na rodzinnej imprezie, to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Siedzimy sobie spokojnie, ciocia w kuchni ogarnia sałatki, dzieciaki biegają po domu, a Wujek Janusz wchodzi z przytupem do salonu, oczywiście jak zawsze z miną, jakby właśnie wygrał finał
  • Odpowiedz
@sqrvol zapytałem deepseek co to jest Tajwan to zaczął pisać elaborat o tym że to wyspa u wybrzeży Chin kontynentalnych bla bla bla a jak doszedł do końca to odpowiedź zmieniła się od razu w standardowe „nie wiem za głupi jestem nie uczyli mnie o tym”. Odinstalowałem od razu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz