Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

@William2290: no właśnie wszedłem sobie na tag na kilka minut, patrzę i przecieram oczy ze zdumienia, czy ja dobrze czytam czy jeszcze się nie obudziłem xD
@Knurol: miał już w momencie jak pływając beztrosko po wodach macierzy usłyszał "a Wojtek...wracasz dzisiaj na szkolną? Bo nie musisz, tutaj nowi redaktorzy są i nagrywają i
- Halo Wojtek? Lepisz bałwana? No, słuchaj nie przychodź do domu, bo kontrola z mopsu jest. Jak wrócisz to Cię zabiorą i będzie przypał. Zostań tam na mrozie, tylko nie zmarznij.
Pozostaje pytanie czy ten młody berbeć pytał kiedyś o zdjęcie majora z szafki kuchennej i jeśli tak to czy otrzymał odpowiedź "to twój wujek, bardzo zasłużony dla naszej rodziny, bez niego by było krucho z kaską".
@LanceStroll:
źródło: comment_WYL99lWJDhi7W5nA67w57fe2U9ASlRBN
Pobierz