Aktywne Wpisy

kutmen2 +63
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

Jagoo +128
A więc jestem po moim pierwszym festiwalu, gdzie wzięli mnie jako osobę od dekoracji. Wspaniała była to przygoda, aczkolwiek nie była to łatwa rzecz. Przez tydzień po 10 godzin dziennie pracowaliśmy nad tworzeniem przestrzeni imprezowej dla ludzi. Niesamowicie było potem obserwować ludzi, którzy robią sobie zdjęcia z moimi deco!
Więcej fot w komentarzach
#jagooart #totemfestiwal #dekoracje #uvart #tworczoscwlasna #sztuka #
Więcej fot w komentarzach
#jagooart #totemfestiwal #dekoracje #uvart #tworczoscwlasna #sztuka #
źródło: temp_file3174380517716913967
Pobierz

źródło: temp_file5549426318680344543
PobierzXD jak gdyby już nie byli
@Szybkalada: To jakaś sekta, że takie obowiązki nakłada? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Leniek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: bdf3bf2e53da4bf462277962a1146f6df727caa340702ea1e46ba737b753946a
Pobierzwszystko inne to zdrada Polski.
swoją drogą po co nam język polski skoro my dzisiaj jesteśmy przede wszystkim Europejczykami? zakaz polskiego i nakaz nauki angielskiego TERAZ
@r4x4: nie został bo by musieli radę liderów zebrać, której dalej nie wybrali od ponad pół roku. Sytuacja z Braunem wygląda tak samo jak z korwinem. Zresztą jaki byłby sens, że brauna formalnie by wyrzucili a krula nie?
@Elberus: kiedy nie masz jak wybronić bożków z k0nfy więc musisz p--------ć fikoła, który ledwo zahacza o temat xD
źródło: comment_KxOh1PQvWn1Q82VhZ2UxRch8m7c5wDgn
Pobierz@Kryspin013: głupoty opowiadasz. Rada liderów jest i normalnie funkcjonuje. A Korwina nie wyrzucili z partii. Został zawieszony w prawach członka. Dali mu szansę na honorowe opuszczenie partii. Nie skorzystał.
O @L3stko:, fikołki w obronie korwina też robiłeś z przymusu?
Nie zwołali kongresu 25 lipca 2024 zgodnie z tym co mają zapisane w statucie partii. Resztę będzie rozstrzygał sąd. Wawera i twoje durne fikołki nic tutaj nie zmieniają xD
źródło: IMG_1846
Pobierz