Aktywne Wpisy

b_oski +51

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
źródło: temp_file4024458659279171582
Pobierzźródło: MANY_CAMERAS
PobierzW alternatywnym multiwersum może Europa nie pozbyłaby się swoich firm i dzisiaj mielibyśmy ładne europejskie
Pamiętam Redmi Note chyba 6?
Aluminiowa obudowa z tyłu i mały aparat, no k---a genialne.
Jeszcze żeby te aparaty robiły jakieś kosmicznie zajebiste zdjęcia.
@Logytaze: a czasym miały by się różnić od amerykańskich czy azjatyckich? Klawiaturą? Czy mieć jakieś niefunkcjonalne ozdobniki by używało ich się gorzej, ale za to by wyglądały zajebiście?
@cichooo: aparaty są po części coraz bardziej eksponowane, bo podzespoły stają się coraz większe, coraz ciężej je subtelnie wkomponować w obudowę. Dzisiaj moduł aparatu jest po prostu znacznie większy niż w takim Redmi Note 6. Jak już nie da się ich "ukryć" to wajcha potrafi iść w drugą stronę i pojawia się wielka wyspa z aparatami
źródło: Nokia-9-PureView-1-1
Pobierz