Wpis z mikrobloga

• 2
@niemalala7 Prosty chłopak z ochrony mogguje malale7 pięknym i umięsnionym ciałem, jego zarobki pozwalają mu na planowanie kupna olbrzymiej posiadłości. A to tylko niektóre fakty, nie będę wspominal o masakrycznie wielkiej ilości par na tinderze i badoo tego skromnego chłopaka.
  • Odpowiedz
@hibiskus_mi_umieraa: przecież on wprost pisał, że jego siusiak służy jedynie do sikania do kibelka i nic nigdy nie zwojował, nawet nigdy nie trzymał za rękę. Za to taki Malala7 swoim siurdakiem pocierał cipeczkę oraz oddał spust do kobiecych ust. Przecież to jest przepaść między tamtym ochroniarzem. Nie wspomnę nawet o różnicy zarobków jaka ich dzieli.
  • Odpowiedz
  • 1
@niemalala7 Nie zwojował, gdyż to religijny chłopak i wie, że szara myszka tylko może mu dać szczęście. Malala7 wybrał prostą drogę, równie dobrze mógł iść na divy. Prosty chłopak z ochrony kroczy drogą zdrowiej diety, ciężkiej pracy i katolickiego ślubu. Zarobki to nie wszystko, do życia w Polsce jak widać po planach to w zupełności wystarcza mu pensja ochroniarza. Woli on skupić się na sukcesach na siłowni, suplementacji i przepięknym ciele
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: @hibiskus_mi_umieraa nie żaden złodziej, lecz człowiek, który mieszkał w biedackim akademiku darmowytm z uwagi na wysokie wyniki maturalne i pracował na tyle ciężko, że aż miał myśli samobójcze od wysokiego rygoru. Ostatecznie udało mu się odnieść sukces, ale nie zapominajmy, że wymagało to niesamowicie wielu poświęceń oraz ciężkich wyrzeczeń.
  • Odpowiedz
  • 2
@NaPryczyHuopSieByczy Bardzo dobrze, pomnik malali7 upada. Nie ma nawet co przytaczać plotek na temat tego co malala7 wyczyniał na krakowskich plantach z osobami bezdomnymi. Tagowy ochroniarz takie osoby wywala z obiektu, a malala7? No cóż, to tylko tagowe plotki.
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy: jeszcze w liceum miał on konto @Tituutusn. Później na początku studiów do akademika zamówił mu pizzę @richprzegryw i niestety w tym procederze wyciekły jego dane osobowe więc usunął konto @Tituutusn i założył nowe - było to konto, które przeszło do legendy - mianowicie @Malala7. Powiedz mi teraz, wierzysz, że ktoś dodawał osobiste od serca wpisy na wykopie przez kilka lat, tylko po to,
  • Odpowiedz