Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CloudSpanner: Autor pisze:

"Nie potraficie zakceptować kobiet, co miały duży przebieg a z drugiej strony byście wyruchali wszystko co ma dziurę. Pierwsi do wyzywania kogoś od szmat, a ostatni do zrobienia czegokolwiek w tym kierunku"

więc odbieram to tak, jakby pisał to o mnie, o Tobie i innych i do nas właśnie adresował te słowa.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Moim zdaniem adresuje je do ogólu, a zabieg formy osobowej kierującej wpis bezpośrednio do "Ciebie" ma po prostu wzmocnić przekaz. Oczywiście jeśli czujesz się bardzo dotknięty możesz napisać "ja tak nie robie" ale nie zmienia to tego, że ogół tak się zachowuje. Analogicznie na wpisy o tym, że kobiety wola wysokich zawsze znajdzie się ta jedna różowa, która napisze, że ona ma chłopaka 175cm.
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: rozumiem, ale zobacz jakie autor dobrał tagi. Biorąc pod uwagę to, a także portal na którym się znajdujemy, moim zdaniem raczej niewielu znajdzie tu adresatów, do których pasowałyby te opisy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kopytnik_1: adresuję to do większości facetów ale nie wszystkich. Bazując na tagach to właśnie sami tacy faceci tam siedzą. Nigdzie nie napisałem że to o mnie
  • Odpowiedz
@Turczyk: W przyrodzie jest tak ze rownie trudno jest wychowac syna I corke, jesli jest inaczej - np. latwiej miec corke to po prostu ewolucja sprawia ze osobnikow plci zenskiej sie wiecej rodzi az sie wyrowna, tak bylo zawsze I wszedzie rowniez wsrod ludzi rowniez u arabow i w dalszym ciagu tak jest. Tylko teraz mlodzi faceci maja trudniej. Dla rownowagi kobiety 40+ tez maja trudniej bo wiele z nich
  • Odpowiedz
@Turczyk: nie ze faceci przegrali z babami bo ogolnie zyje sie nam podobnie wzrastaja nierownosci spoleczne ale to nie jest podzial ze wzgledu na plec, ogolnie polacy przegrali bo dali sie podzielic
  • Odpowiedz