Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +108
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +37
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

nie osiągnąłem niczego, a jestem 1071, 10 lat temu bym był gdzieś na szarym końcu, a jutro pewnie będę #bordo o ile nie wyłapię bana
#michau
źródło: image
PobierzZdobycie dziś bordo rzeczywiście jest łatwiejsze niż kiedyś, ale prawdziwym wyzwaniem za to staje się jego utrzymanie. Regularność i doceniane przez Społeczność aktywności są kluczem, więc trzymamy kciuki, żebyś się tam długo utrzymał – oczywiście bez bana 😉
źródło: temp_file5088257219284694012
Pobierz@WykopX: a dziś tak jak widać: wystarczy dodać parę znalezisk do wykopaliska*