#komputery #microsoft #windows #windows11 Miraski, czy jeśli mam kupionego windowsa 11 pro box usb to mogę użyć tego klucza do zaktualizowania zainstalowanej na laptopie wersji 11 home do pro? Czy też może do aktualizacji jest jakaś inna wersja klucza?
@Willy666 znaczy inaczej, możesz zainstalować Windows 11 pro na kompie z Windows 11 home przy uzyciu tego klucza. Żeby zrobić upgrade zainstalowanego z home do pro trzeba użyć innego sposobu.
@Vasek nie wiem, miałem kiedyś Windows 10 Home i wpisałem klucz do Pro, aktywował się i od razu (albo po restarcie?) doszły jakieś opcje w Menu Start, także mi się zdaje że po wpisaniu klucza on sobie coś pozmienia i pobierze ewentualne braki, ale nie wydaje mi się żeby to były dwa osobne obrazy systemu. Ale to faktycznie lepiej sprawdzić, ale jak raz aktywuje to już ma klucz w BIOSie raczej
Miraski, czy jeśli mam kupionego windowsa 11 pro box usb to mogę użyć tego klucza do zaktualizowania zainstalowanej na laptopie wersji 11 home do pro? Czy też może do aktualizacji jest jakaś inna wersja klucza?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz