Aktywne Wpisy

johann_10 +514
Kolejne doniesienia o patologii w służbie zdrowia.
Tym razem wychodzi na jaw, że w jakiejś dziurze w Wielkopolsce (Ostrzeszów) było paru lekarzy ginekologów - położników z sześciocyfrowymi zarobkami.
Czaicie to? >=1,2 mln PLN rocznie za pracę w szpitalu na prowincji xD 300 tysięcy euro, przecież niedługo lekarze ze Szwajcarii, Francji i Niemiec będą się uczyć polskiego i tu zjeżdżać żeby pracować za więcej niż u siebie xD
Ale
Tym razem wychodzi na jaw, że w jakiejś dziurze w Wielkopolsce (Ostrzeszów) było paru lekarzy ginekologów - położników z sześciocyfrowymi zarobkami.
Czaicie to? >=1,2 mln PLN rocznie za pracę w szpitalu na prowincji xD 300 tysięcy euro, przecież niedługo lekarze ze Szwajcarii, Francji i Niemiec będą się uczyć polskiego i tu zjeżdżać żeby pracować za więcej niż u siebie xD
Ale
źródło: IMG_3937
Pobierz
ish_waw +414

Fajnie wyglada Z1 Compact ale jest trochę drogi, niby ludzie zachwalają LG 9 II. Jakieś sugestie ?
#technologia #android #telefony
@p-skr: polecamy
@velotri Tak, tylko 5 cali to jednak za dużo dla mnie. Nie sprecyzowałem w sumie pytania do końca, ale chciałbym max 4,5 cala.
Jedyna bolączka to brak miejsca na kartę pamięci - chociaż ja osobiście nie odczuwam.
No i brak prawdziwej klawiatury...
http://versus.com/pl/lg-nexus-5-vs-lg-optimus-l9-ii
W wielkości podobne, tylko zaokrąglenia w N5 są wygodniejsze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)