Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@Ludzik90 aż zaskoczony jestem
Ale wiesz co, pokazałem to co odwaliłem ojcu - inżynier elektryk i prawdziwa złota rączka
Powiedział, że to jest "konstrukcja pajaca" xD
Ale powstał pomysł, że kupi się śruby z nakrętkami i coś do powieszenia (skrzyneczka, szafeczka, d------a, cokolwiek, nawet kawałek blachy) dla wzmocnienia i z jednej strony będzie telewizor a z drugiej inna jednolita konstrukcja - dla wzmocnienia.
No i ciekawe, jakie pomysły na tą drugą
  • Odpowiedz
@Kotouak: jakiś płaskownik albo ceownik z drugiej strony, zrobisz "na kanapke" i jakas półkę, postawisz kaktusa na niej i też będzie git

Najgorzej, że jak tak zrobisz to znacznie zmaleja szanse, że telewizor jebnie i o czym my będziemy później na wykopie gadac :( a tak to masz szansę się zapisać na kartach historii na stronie że smiesznymi obrazkami, wyobraz sobie, jak za kilka lat wszyscy by to wspominali "jak
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Ludzik90 właśnie taką półkę zrobiłem właśnie na balkonie - tam jest cegła, więc się nie przewierciłem xD
Ale póki co, tv wisi, jak wisiał. Ale tak, jest ryzyko, że za jakiś czas może się zacząć "kłaniać" xD
  • Odpowiedz
@Kotouak: no ja mam w mieszkaniu (wielka płyta) ścianki działowe z betonu 4cm. Także tak półki w kuchni wisza na szpilkach na wylot i z drugiej strony na tych samych szpilkach mam półki w sypialni :)
  • Odpowiedz