Aktywne Wpisy

Sakad +78
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

Marek_Tempe +7
Dobrze, że nikt nie widzi moich notatek o użytkownikach.

Tak ładnie powiesiłem telewizor w sypialni, że mam haczyk na kalendarz w drugim pokoju xD
źródło: temp_file1702729852543603898
Pobierz@Kotouak i zobacz, że to całkiem z kulturka wszystko ;)
Ale wiesz co, pokazałem to co odwaliłem ojcu - inżynier elektryk i prawdziwa złota rączka
Powiedział, że to jest "konstrukcja pajaca" xD
Ale powstał pomysł, że kupi się śruby z nakrętkami i coś do powieszenia (skrzyneczka, szafeczka, d------a, cokolwiek, nawet kawałek blachy) dla wzmocnienia i z jednej strony będzie telewizor a z drugiej inna jednolita konstrukcja - dla wzmocnienia.
No i ciekawe, jakie pomysły na tą drugą
@Kotouak: To oczywiste. Potrzebujesz drugiego telewizora.
;)
Najgorzej, że jak tak zrobisz to znacznie zmaleja szanse, że telewizor jebnie i o czym my będziemy później na wykopie gadac :( a tak to masz szansę się zapisać na kartach historii na stronie że smiesznymi obrazkami, wyobraz sobie, jak za kilka lat wszyscy by to wspominali "jak
Ale póki co, tv wisi, jak wisiał. Ale tak, jest ryzyko, że za jakiś czas może się zacząć "kłaniać" xD
@NieWiemWiecSieWypowiem budynek z późnych lat 70, wtedy nie było jeszcze deweloperów
@rbk89 szrot kupiony w 2018 - teraz postanowiliśmy kupić lepszy, więc ten idzie do sypialni
Jaki profil?
źródło: temp_file6654489150449747110
Pobierz