Wpis z mikrobloga

@Marek_Tempe ja nie robię. I tak bym o nich zapomniał ¯_(ツ)_/¯ a korzystając z wersji mobilnej nawet nie wiem czy notatki są dostępne. Kilkanaście lat temu było to przydatne, jak było dużo ciekawych użytkowników pracujących w różnych niszowych branżach, prowadzących jakiś biznes czy żyjących w egzotycznych krajach.
  • Odpowiedz
@Marek_Tempe: dotychczas nie dawałem notek, ale od dzisiaj zacząłem. Ułatwia to robotę, gdy człowiek myśli: A może nie jest tak źle i go by odblokować... Prawie zawsze jest to zła decyzja. :D W większości to nie są stricte źli ludzie (tacy źli to radykalne konserwry, neuropki, rusofile, EUfile, radykalne przegrywy, radykalne julki etc.), a po prostu zaburzeni / skrzywdzeni / mający inne tego typu problemy, tj większość wykop.pe el.
  • Odpowiedz
@Marek_Tempe: w sumie nowy ficzur przypomniał mi jak średnio mi poszło, bo kiedyś jak wrzucałem jakiegoś barana na czarno to chociaż do notatki wrzucałem link i mogłem sobie podejrzeć co to za ananas

a teraz tylko "debil", "rak" "bzbk", ehhh szkoda gadać
johnkashtan - @Marek_Tempe: w sumie nowy ficzur przypomniał mi jak średnio mi poszło,...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@johnkashtan: no to jest nowowykopowa chujnia z tymi notatkami. kiedys link prowadzil bezposrednio do posta na glownej, a teraz przez paginacje i ukrywane komentarze w watkach, przenosi na strone glowna znaleziska i se szukaj czlowieku. fajnie ze usernotes przywrocili, ale szkoda ze jest bezuzyteczne, bo tez jest porozbijane na milion stron i nie mozna tak jak wczesniej sobie wejsc i wyszukac po slowie kluczowym, bo przy tej ilosci notatek mam
Ipsy - @johnkashtan: no to jest nowowykopowa chujnia z tymi notatkami. kiedys link pr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz