Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1190
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +328
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

Czeska Pepsi kupiona na Allegro ma ochydny smak cukru. To coś co przywodzi na myśl jakiś słodzik, czuć chemię.
Bez żadnego problemu rozpoznałem też Colę z Biedronki a orygianalną Colę.
Tu ciekawostka, lata temu Cola z Biedronki była naprawdę smaczna! Była słodka i jej smak bardzo mi przypadł do gustu. Obecnie po tych cukrowych rewolucjach znowu smakuje badziewnie.
Co do syropu SodaStream to bez problemu rozpoznałem czy lepsza SodaStream czy prawdziwe Pepsi. Po łyku wody z syropem zostaje nam również taki charakterystyczny posmak w ustach. Wystarczy że go poczujesz i już wiesz, żę to nie była prawdziwa Pepsi.
Także tyle z moich "oszczędności". Będę nadal kupwać butelkę Coli/Pepsi po 10 złotych :(
Są o wiele lepsze w smaku. Ktoś tu pisał kiedyś o oszczędnościach dzięki SodaStream. Jeśli moim celem było tańsze kupowanie Coca-Coli bo jestem od niej uzależniony to jest to bzdura. Co z tego że dużo taniej skoro nie dostajemy tego samego produktu w smaku?
PS
Bardzo tęsknie za prawilną, starą CherryCoke.
#testy #test #ciekawostki #napoje
źródło: Screenshot_1404
Pobierz