Aktywne Wpisy

enten +68
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

vitreux +213
Kochani Mircy, niestety, wracam po latach na Wykop.
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
źródło: Jasiu
Pobierz

w #xkom z kodem rabatowym
wersja 128gb stoi 2600zł ale kusi dopłata do
wersja 256gb stoi 2800zł(z kodem rabatyowum)
Na ogól A55 starcza, czy na S24 będzie jakoś wyraźniej lepiej??
Zaniepokoiła mnie kamera selfi - A55 ma 32px a S24 tylko 12px jak w retrofonach od #apple
@KaluHeHe: używam A52s 5G i S24+. Moim zdaniem nie warto. Ale co ci to pomoże nie wiem. W tym co ja robię (nie gram, głównie SM) nie widzę żadnej znaczącej różnicy.
Tak myślałem. Dzięki za rozwianie moich rozmyśleń.
@Mathouse88 z żalem i ubolewaniem przepraszam za użycie tegoż tagu.
😆😆😆
można się szybko zweryfikować przez np. uniperks a jak się nie jest studentem to jakiegoś znajomego / kogoś z rodziny ogarnąć, żeby mieć dostęp do oferty, w takim przypadku polecam jednak wziąć 256gb bo wychodzi tylko 100zł drożej niż 128 GB na xkom a z doświadczenia wiem że 128gb w