Pamiętacie Devina, który zabierze pracę programistom? No to chyba nie zabierze. Jeśli ktoś nie zna Jeremy Howard jest wybitnym programistą, twórcą FastAI.
@JamesJoyce cały hype na AI w----ł się jak jak rozgrzany nóż w masło, jeśli chodzi o kryzys w IT. Co zarobili to ich, ciekawe jak będzie wyglądać kolejna bańka typu dotcom za 20 lat
spokojnie, jestem pewien ze zuckerberg wie o czym mowi, w koncu wcale nie jest tak ze facebook i messenger na przestrzeni lat stawaly sie tylko gorsze i gorsze, threads to kapiszon, o mataverse nie wspominajac.
@JamesJoyce: Devin pachniał scamem od dawna, natomiast ciekawi mnie jak bardzo będzie ułatwiona integracja dla agentów przeznaczonych do kodowania od OpenAI, Anthropic czy Google w najbliższych miesiącach
@Long-Position-Investor przykro mi, ale mylisz się. W momencie, w którym Ty mówisz o bańce AI ja mam za soba już 2 spotkania dotyczące nowych projektów dla klientów.
@katopa: ja obstawiam, że to jest temat na granie pod stock rise, skoro są w stanie rosnąć bez kosztów, to opłaca się w nich inwestować, skoro nie będą już mieli ograniczeń we wdrażaniu i wzroście ( ͡°͜ʖ͡°)
@JamesJoyce: jako że AI uczy się na ludziach a ludzie sie w pracy o---------ą to nic dziwnego ze DEVIN nie chce na nich pracować ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Pamiętacie Devina, który zabierze pracę programistom? No to chyba nie zabierze. Jeśli ktoś nie zna Jeremy Howard jest wybitnym programistą, twórcą FastAI.
https://x.com/jeremyphoward/status/1880157373119201612?s=46&t=m4xgLKFgqFafJXbRTotN1Q
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDevin pachniał scamem od dawna, natomiast ciekawi mnie jak bardzo będzie ułatwiona integracja dla agentów przeznaczonych do kodowania od OpenAI, Anthropic czy Google w najbliższych miesiącach
źródło: images
Pobierz