Wpis z mikrobloga

#facebook #internet #proxy #recovery
Mam taki problem.

Bardzo potrzebuję dostępu do konta na facebooku sprzed lat. Pewna osoba z którą pisałem z tego konta przyznaje się do czegoś, co wychodzi po dłuższym czasie. Byłby to bardzo kluczowy dowód.

Przez te ~5 lat, nie zostawiłem żadnego śladu po tym koncie, ani pomocniczego adresu e-mail, żadnego zapisanego hasła na telefonie czy starym komputerze - nic.
Jedyna informacja, to ten pourywany adres e-mail widoczny w informacji zwrotnej od fb. Nic więcej. Próbowałem zgadywać hasło, ale niestety jest szansa że robiąc konto na szybko, po prostu skorzystałem z hasła generowanego przez przeglądarkę, albo wymyśliłem sobie takie na które dziś już nie wpadnę.

Da się jakkolwiek odzyskać dostęp do tego konta, bądź sam adres e-mail z facebooka? Prośba o te informacje do mety skończy się brakiem odpowiedzi, albo odmową, bo ochrona danych osobowych. Po prostu nie mam jak udowodnić, że to ja.
Istnieje jakikolwiek sposób żeby odzyskać do tego dostęp? Próbowałem użyć takiego narzędzia jak Burp, żeby zobaczyć, czy zanim ta informacja o mailu będzie maskowana przez jakiś skrypt js, to dowiem się jak wygląda całość bez gwiazdek - niestety to był naiwny pomysł.
Ktoś miałby jakiś pomysł?
HarmonijkawGsus911 - #facebook #internet #proxy #recovery 
Mam taki problem. 

Bardzo...

źródło: Zrzut ekranu 2025-01-17 o 03.06.22

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach