Wpis z mikrobloga

@aarahon: kręgosłup cię nie boli od tych fikołków?
W sensie łatwo znaleźć co Owsiak myślał i myśli o konkretnych partiach politycznych, rozumiem że jego słowa to też urojone skojarzenia?
Mi by było trochę wstyd tak naciągać rzeczywistość, no ale też nie tworzę propagandy na wypoke.pl odpłatnie, mogę się wycofać z czegoś co napisałem dzięki temu.
  • Odpowiedz
kręgosłup cię nie boli od tych fikołków?

@Usmiech_Niebios: nie robię żadnych fikołków.

W sensie łatwo znaleźć co Owsiak myślał i myśli o konkretnych partiach politycznych, rozumiem że jego słowa to też urojone
  • Odpowiedz
nie wiem skąd to rozumiesz.

@aarahon: aha

no widzisz, a ci którzy piszą że tam jest nawiązanie polityczne, jak op na przykład, muszą w to brnąć.

To właśnie przykład twojego fikołka. Po co kłamiesz że żadnych nie robisz? I to tak bezczelnie?
Pisałem o twojej wypowiedzi a nie o wypowiedzi opa. Jeśli z tym miałeś taki problem jak z interpretacją wypowiedzi Owsiaka, to może faktycznie to kwestia deficytów intelektualnych? Masz może jakiś
  • Odpowiedz
To właśnie przykład twojego fikołka. Po co kłamiesz że żadnych nie robisz? I to tak bezczelnie?

@Usmiech_Niebios: to nie jest fikołek, to jest zdanie. Nie kłamię, że czegoś nie robię, a skoro nie kłamię, to nie może być to bezczelne. O mojej wypowiedzi nie pisałeś nic tylko o fikołkach, których nie robię. Może właśnie dlatego, że nie potrafisz się wysłowić, widzisz u innych deficyt intelektualny?
  • Odpowiedz
  • 0
@Usmiech_Niebios: spoko, jak sądy będą niezależne to może ktoś go ścignie za działanie na szkodę fundacji.
"Członek zarządu, członek rady nadzorczej oraz likwidator odpowiadają wobec fundacji rodzinnej za szkodę wyrządzoną działaniem lub zaniechaniem sprzecznym z prawem lub postanowieniami statutu"
Tylko ktoś musi mieć jaja.
aaandrzeeey - @Usmiech_Niebios: spoko, jak sądy będą niezależne to może ktoś go ścign...

źródło: wosp

Pobierz
  • Odpowiedz
to nie jest fikołek, to jest zdanie.

@aarahon: fikołek to metafora tego co wyrażasz zdaniem.
A wyrażasz nim absolutny brak zrozumienia do kogo kierowane jest zdanie, udając że jest kierowane do innej osoby. Dwukrotnie.
Zatem to albo fikołek albo deficyt intelektualny, wybierz sobie.
Biorąc pod uwagę te średnio udane próby odbijania piłeczki, stawiam na deficyt.
  • Odpowiedz
fikołek to metafora tego co wyrażasz zdaniem.

@Usmiech_Niebios: i napisałem że to nie jest fikołek tylko zdanie. Jak widzę nie zrozumiałeś i muszę dosadniej pisać - napisałem samą prawdę i z partyjnej nienawiści widzisz to jako coś co musisz negować. Niestety, wciąż podtrzymuję to co napisałem - WOŚP chciał pokonać sepsę i o tym jest ta kampania reklamowa. Dokładanie sobie do tego jakiejś narracji to objaw propagandowego przeprania mózgu.
  • Odpowiedz