Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: b2b
Pobierzźródło: savings_time
PobierzChyba mamy tu typowego polskiego muzyka estradowego co będzie płakał za 40 lat że musi grać dożywotnio bo pinć złotych emerytury ma xD
Oczywiście nie mówię o idiotach ale zwykla osoba gdyby mogła po prostu dostać te pieniądze do ręki i kupić za to np. papiery wartościowe to wyszła by na tym o wiele lepiej (może z wyjątkiem mundurowych z wcześniejszą
Urlop wypoczynkowy ma charakter ochronny, co oznacza, że jego celem jest umożliwienie pracownikowi regeneracji sił.
@ByczekRozplodowy: niewolnictwo na uop - straszna rzecz
tez bym tak wolal zrobic jak piszesz, ale sytuacja jest jaka jest... w aktualnym krajobrazie anwet nieszczegolnie mam ochote na to b2b przechodzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wykluczam ze w jakims okresie zycia bede funkcjonowal
No właśnie na UOP nie musisz myśleć xD
źródło: xd134
Pobierz