Aktywne Wpisy

Viarus_ +63
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball 0
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

źródło: b2b
Pobierzźródło: savings_time
PobierzChyba mamy tu typowego polskiego muzyka estradowego co będzie płakał za 40 lat że musi grać dożywotnio bo pinć złotych emerytury ma xD
Oczywiście nie mówię o idiotach ale zwykla osoba gdyby mogła po prostu dostać te pieniądze do ręki i kupić za to np. papiery wartościowe to wyszła by na tym o wiele lepiej (może z wyjątkiem mundurowych z wcześniejszą
Urlop wypoczynkowy ma charakter ochronny, co oznacza, że jego celem jest umożliwienie pracownikowi regeneracji sił.
@ByczekRozplodowy: niewolnictwo na uop - straszna rzecz
tez bym tak wolal zrobic jak piszesz, ale sytuacja jest jaka jest... w aktualnym krajobrazie anwet nieszczegolnie mam ochote na to b2b przechodzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wykluczam ze w jakims okresie zycia bede funkcjonowal
No właśnie na UOP nie musisz myśleć xD
źródło: xd134
Pobierz