Wpis z mikrobloga

Jestem za ukrywaniem cen leków, nie może być tak, że ktoś wchodzi do apteki i widzi ceny leków, to może zagrażać jego zdrowiu gdyż może ich nie kupić przez brak pełnej świadomości skąd się bierze wysokość ceny.
Ceny leków powinny być podawane wyłącznie podczas osobistej konsultacji z producentem lub jego przedstawicielem, podczas której zostaną klientowi przedstawione wszelkie okoliczności wpływające na cenę farmaceutyku.

#nieruchomosci #leki
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ceny leków powinny być podawane wyłącznie podczas osobistej konsultacji z producentem lub jego przedstawicielem, podczas której zostaną klientowi przedstawione wszelkie okoliczności wpływające na cenę farmaceutyku.

@PanAlbert: najczęściej leki są ukryte w szufladach i musisz zapytać o cenę także nie najlepszy przykład
  • Odpowiedz
  • 0
@tomekb1999: Ja robię odwrotnie, jak ktoś mi podaje cenę w ciągu pierwszych 15 sekund to znaczy, że chce mnie oszukać albo otruć - wtedy dzwonię po odpowiednie służby.
  • Odpowiedz
  • 0
najczęściej leki są ukryte w szufladach i musisz zapytać o cenę także nie najlepszy przykład

@darek-jg: Nie wiem do jakich aptek chodzisz, ale u mnie zwykle wyglądają tak jak na zdjęciu, co mnie osobiście oburza i zgłaszam to bezwzględnie na policję.
PanAlbert - >najczęściej leki są ukryte w szufladach i musisz zapytać o cenę także ni...

źródło: 033465_r0_940

Pobierz
  • Odpowiedz
@darek-jg: Dokładnie - w aptece ceny są tajne jak u deweloperów, bo prosisz o towar który jest wyciągany z szuflady więc nie ma na półce ceny, jak zapytasz to ci podadzą ale z zamiennikiem lub innym rozmiarem opakowania znowu nie wiesz jaka jest relacja cenowa i musisz się dopytywać, a farmaceuta po drugiej stronie ma na kompie całą listę cen i zamienników ale ci jej nie poda jak nie zaczniesz
  • Odpowiedz
@PanAlbert: niemal same suplementy i leki bez recepty, idź z recepta to zobaczysz skąd te leki przyniesie, zresztą nawet cena potrafi być różna zależnie od tego na co chorujesz i ile refundacji ci przysługuje
  • Odpowiedz
  • 2
niemal same suplementy i leki bez recepty, idź z recepta to zobaczysz skąd te leki przyniesie

@darek-jg: O panie, nawet nie pamiętam kiedy ja coś na receptę brałem i obym nie musiał za szybko xD
  • Odpowiedz
@matu W aptece internetowej kupisz leki bez recepty i suplementy diety. Czyli jak boli cię paluszek albo masz przeziębienie. Poważnych leków na choroby nie kupisz
  • Odpowiedz
Nieprawda, każdy lek jest inny!

@PanAlbert: Czym różnią się od siebie dwa opakowania aspiryny? Są większe czy mniejsze różnice niż między dwoma mieszkaniami (nawet w tej samej inwestycji)?
  • Odpowiedz