Wpis z mikrobloga

A ja dziś zamiast gotować Real, to im odpuszczę. Finał fajny był, momenty i emocje były. Na ceremonii zachowali się elegancko i respekt pokazali. Nie mam zastrzeżeń.

Wygrany klasyk cieszy, ale widać było, że Real gra na trybie ekonomicznym i gdyby to był ligowy klasyk byłoby inaczej.
Mam wrażenie, że jechanie do Jeddah w środku sezonu źle się odbija na wszystkich. Żeby nie było że znowu z Getafe się Flick wyłoży jak z Las Palmas...

Mój ulubiony moment? Chyba jak Lewy siatę założył Bellinghamowi xD instynkt strzelecki mu oddam ale w takich meczach Pedri go przerasta o głowę w dystrybucji piłki, zarządzaniem tempem czy grze kombinacyjnej.

Oby to nie był ostatni puchar w tym sezonie.

#fcbarcelona #mecz #realmadryt
Rzewliwy_wykolejeniec - A ja dziś zamiast gotować Real, to im odpuszczę. Finał fajny ...

źródło: temp_file7698090986171822202

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JohnnyPomielony: Niby racja, ale ten wczorajszy mecz to było takie biczowanie, że masakra. Gdyby bambo darł morde albo Bellingham to bym jakoś większe emocje mam, a oni obaj w 70 minucie mieli dość i chcieli już zmiany. Super zwycięstwo i trzeba się cieszyć, ale pamiętać o lidze. Bo na razie spinają się na top drużyny, a potem z ogurami tracą punkty.
  • Odpowiedz
A ja dziś zamiast gotować Real, to im odpuszczę.

@Rzewliwy_wykolejeniec: Ja nie odpuszczam, bo ich kibice w ogromnym skrócie wyglądają. Tak ee przegrany puchar = to tylko puchar, przegrana liga = to tylko liga a jak ograją przez przypadek Barcę, Ateletico cokolwiek to później jest i co i co pokazaliśmy wam.
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec: gdyny repa.polsko zagrala takie dwa mecze z finlandią bilansem 2 9 to trener polecial by jeszcze tego samego dnia. To nie powinno sie wydarzyc. Wiekszy wpiernic niz barcelona bayern 8 2
  • Odpowiedz