Wpis z mikrobloga

Przechodzę sobie powoli kolejny raz Cyberpunka i kurde, za każdym razem mówię sobie, jaka dla mnie to jest wybitna gra.
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.

Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum

#cyberpunk #gry #cdprojektred
Farezowsky - Przechodzę sobie powoli kolejny raz Cyberpunka i kurde, za każdym razem ...

źródło: photomode_12032025_013734

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Farezowsky: dla mnie to najlepsza gra w jaką grałem, dobrze że usiadłem do niej po premierze dodatku to była naprawiona i bogata w nowości. Czekam na kolejną część, dla mnie mogliby użyć tego samego silnika itd bo grafika była dobra
  • Odpowiedz
  • 3
@przemax: Ja przechodziłem przy premierze to oceniałem za dobra, bez fajerwerków.
Przy dodatku to już dla mnie wybitna gra. Zwłaszcza dodatek, gdzie fabuła i misje poboczne to majstersztyk
  • Odpowiedz
też niestety widać, że pewnie były plany na dodatek z Mr. Blue Eyes czy innymi wątkami

@Farezowsky: ja tu widzę ogromny potencjał na wiele DLC po "79 zł" tu można było w nieskończoność rozbudowywać grę.
  • Odpowiedz
@Farezowsky: Kusi mnie ten cyberpunk ze względu na lore i fabułę, ale ja nie lubię takich dynamicznych gierek typu strzelanie i naparzanie. Takie rzeczy jak CS, far cry, crysis wzbudzają we mnie lekko mówiąc niechęć. Słyszałem że ta opcja przechodzenia stealth niezbyt się sprawdza. Co byś powiedział dla takiej osoby jak ja, polecasz?
  • Odpowiedz
  • 3
@Amatorro: jest build pod netrunnera, gdzie się skradasz i ładujesz hacki na przeciwników.

jeśli cię interesuje lore i fabuła, to ustawiasz poziom średni i przyjemnie nawet to leci
  • Odpowiedz
@Farezowsky to nie społeczność, tylko sam CDPR wrzuca te fotki na reddita i Discord aby utrzymywać hype na grę. Jak popatrzysz na te profile to sam się przekonasz. Komu normalnemu chciałoby się wrzucać jakiegoś screena z gry na reddita, po co?
  • Odpowiedz
@Farezowsky: Gra jest super ale dla mnie wątek wzbijania się od poznania sie z jackim do skoku to jest jakieś horrendum straszliwe xD
Z tego trzeba było zrobić osobną gre a nie 3 minutowy filmik ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz