Wpis z mikrobloga

może mi ktoś przybliżyć w dwóch słowach (no dobra w 1-2 zdaniach) sylwetke apteki? czemu tak wszyscy na niego plują na tagu bo nie kojarzę tego zwierzaka
#famemma
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sinti: patus który napada na ludzi, do tego konfident który podczas składania zeznań zesrał się w gacie ze strachu xD Plus sterydziarz, jak wyszedł z sankcji to bez sterydów chyba mu spadło z 50 kilo na wadze xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: No I do tego wykopki zaczęły węszyć i wyszło że chłop robił jakieś lewe interesy na lombardzie i autach + coś tam było z dupą jego ziomka i Audi A7 ale już nie pamiętam co. A, no i też wykopki masowo pisały do klubu w którym ćwiczył w Tajlandii. Klub wydał oświadczenie, że nie będzie tolerować takiego zachowania i go wyj^bali xd
  • Odpowiedz
@ElementalX7: co do ziomka to chodzi o jego koleżkę z grupy motocyklowej który zginął w wypadku a charaktery Apteka zajął się jego żoną (tak, chodzi o ruchanie). Dlatego w------i go z tej grupy. I to audi chyba było właśnie tego ziomka co mu się zmarło xD
@marv0oo jest jego jakieś aktualne zdjęcie?
  • Odpowiedz
może mi ktoś przybliżyć w dwóch słowach (no dobra w 1-2 zdaniach) sylwetke apteki? czemu tak wszyscy na niego plują na tagu bo nie kojarzę tego zwierzaka

@Sinti: To jest akurat bardzo proste, wszyscy na niego plują ponieważ jest zwykłym petem. Po pierwsze jak chcesz być gangsterem to nie możesz się inspirować postaciami z filmów Papryka Vegety a on nawet tak wygląda. Ci dwaj którzy próbowali okraść dom Kevina przy
  • Odpowiedz
@Sinti: Na wykopie pisali też, że należał do klubu motocyklowego i jakiś jego kolega zmarł. Apteka jak przystało na zasadowca zaopiekował się od razu jego kobietą i w pakiecie zajumał jego audi. Dopiero zobaczyłem, że ktoś już wyżej to opisał. No ale w sumie warto podkreślić takie charakterne zachowanie dwoma postami XD
  • Odpowiedz