Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego, porobić coś innego niż tylko budowa,nabrać sił . Jednak wsiedliśmy w auto,po drodze zaczęła na mnie najeżdżać że nic nie robię, jestem do niczego itp... że sama musi robić. Ja jestem spokojnym człowiekiem, ale do czasu, po prostu wybuchłem i powiedziałem jej kilka słów, niestety zaczęła na mnie krzyczeć wyzywać od zjebów itp najgorsze słowa. Wysiadłem z auta i wróciłem się pieszo do rodziców, nie wytrzymałem. Ciche dni, jednak wczoraj byłem u teściów moich, ona też, teść niósł p--o w moja stronę a Ona nagle że gdzie z tym piwem do mnie, gdzie temu c-----i dosłownie tak wykrzyczała. Zaczęła bardzo przeklinać gdy zwróciłem jej uwagę jak do mnie mówi. Co byście zrobili w takiej sytuacji? Ona stała się oschła do mnie ,dużo przeklina ciągle krytykuje itp.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie #codziennysynbozy #feels #pytanie #zycie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@PanKapibara nie wiem czy zarzuta takich historii jest pełno, wychodki się nie szanują zebraja o kawałek cycka a później są poniewierani przez swoje różowe i zostają pośmiewiskiem, w najgorszym wypadku sznur
  • Odpowiedz
@qqaa

@mirko_anonim za tekst przy rodzinie gdzie temu c-----i p--o powinna dostać gonga a później niech w--------a z domu, miejcie jakiś szacunek do siebie ja p------e

U was w patologii się tak robi ? Zawsze typy dające takie rady są same
  • Odpowiedz
@qqaa

@PanKapibara nie wiem czy zarzuta takich historii jest pełno, wychodki się nie szanują zebraja o kawałek cycka a później są poniewierani przez swoje różowe i zostają pośmiewiskiem, w najgorszym wypadku sznur

Znamy tylko jego stronę a może serio nic nie robi i tylko pije ?
Jedynym błędem tej laski jest tylko to że krzyczy i wyzywa zamiast jak normalna baba odejść
  • Odpowiedz
Co byście zrobili w takiej sytuacji? Ona stała się oschła do mnie ,dużo przeklina ciągle krytykuje itp.

@mirko_anonim: over, związek to powinien być głównie miły dodatek do życia, pewna forma spełnienia i ułatwienie życia które w pojedynkę jest trudniejsze. Jeśli staje się z jakiegoś powodu kulą u nogi to nie wróży to dobrze.
  • Odpowiedz