Wpis z mikrobloga

Ciekawe jest to, że kobiety mimo, że tak bardzo nienawidzą normalnych mężczyzn i dehumanizują ich np. mówiąc "gdzie są normalni mężczyźni?" jednoczeście wybierając tych samych toksyków to jednak incele są postrzegani jako ci nienawidzący. O ile część mężczyzn ma problem z nienawiścią to niewielu normików dochodzi do tego kto kogo pierwsze zaczął nienawidzić. Blackpill jest jedynie reakcją na zachowania kobiet i zniknie jeśli te zachowania by się zmieniły. Obecnie to kobiety, które brzydzą się mężczyznami, traktują ich jak śmieci - krzyczą "łapać złodzieja" kiedy to one same kradną. Kobiety nienawidzą mężczyzn w inny sposób choć teraz wystarczy spojrzeć na posty z neta gdzie nienawidzą też otwarcie np slogan. "Zabić wszystkich mężczyzn" Czyli jak zawsze w kukoldostanie są dwie nienawiści - ta dobra i ta zła. Nienawiść dobra to gdy traktujesz mężczyznę nie jak człowieka tylko śmiecia, jak go gaslightujesz, manipulujesz, robisz minę obrzydzenia gdy podchodzić, śmiejesz za jego plecami, że to frajer kiedy on ci pomaga itp itd.

Świat byl, jest i będzie p----------y. Jeżeli mimo tak przytłaczających argumentów dalej chcesz latać za babami, to nie płacz potem. Chcącemu nie dzieje się krzywda.

Kneblowanie krytyki kobiet to zawsze będzie zwykła orwellowska cenzura. Prawda nie boi się krytyki nigdy. Sam zostałem parę lat temu zbanowany z r/foreveralone za to, że powiedziałem "kobiety też krzywdzą mężczyzn"

Aczkolwiek teraz mi to już wisi i powiewa. Ja wiem jaki jest świat, samotny jestem od początku więc jestem przyzwyczajony, nie muszę szukać nikogo na siłę.

Kobiety cię nienawidzą? Odp jest #mgtow

#blackpill #przegryw #przegrywpo30tce
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach