Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grap32: haha ja bym celowo zaczął gadać o swojej pasji która dla takich księżniczek jest nudna bo jestem przeciętny z wyglądu ale gdyby Chad opowiadał o tym samym to by mokro miała. Nie mniej i tak bym poszedł xd
  • Odpowiedz
@grap32: @razem @DigitalPasztet

Jesli ta kobieta by siedziala na przeciwko to znaczy, ze już połowa sukcesu z głowy. Jest zainteresowana a nawet jak na samej randce wyjdzie cringe to co z tego? Nabywa sie nowe doswiadczenie a niektorzy ludzie po prostu do siebie nie pasuja

Mi najlepiej szlo na randkach gdzie myslalem, ze i tak nic z tego i ona jeszcze nie sie, ze jestem s---------a wiec sie
  • Odpowiedz
o swojej pasji która dla takich księżniczek jest nudna bo jestem przeciętny z wyglądu ale gdyby Chad opowiadał o tym samym to by mokro miała

@razem: Nie ważne jaka morda, ważne JAK się mówi i czy wywołujesz emocje u baby. Taka prawda.
  • Odpowiedz
@grap32: Normalna randka, normalna knajpa, normalna dziewczyna, jakieś drinki. To na jakiej randce byś się dobrze czuł? Pijąc harnasia na ławce z grubą Karyną?
  • Odpowiedz
@grap32: w tym chyba jest w nas problem. ja gdybym poszedł do restauracji czy innego baru nawet ze znajomym to czułbym sie bardzo niekomfortowo. a co dopiero z obcą babą, przy ktorej mam mieć inicjatywe i pajacować żeby dobrze wypaść. dostałbym ataku paniki
  • Odpowiedz
@Eremites: On mi się zawsze wydawał dość naiwny w tym aspekcie. Normalnie przygotowywał im rzetelnie te zajęcia i bardzo się tym jarał. A one pewnie tam odmieniajac te wszystkie czasownik i rzeczowniki myślały już o peklowaniu. On myslał, że ludzie sie interesują łaciną xD a jak ktoś mu mówił, że są tam dla niego to uznawał to za żart.

On nawet nie umawiał sie z tymi dziewczynami z korków, w
  • Odpowiedz
@grap32: bylem z taka na randce. Prawie usnalem z nudow, gimnastykujac sie udalo mi sie znalezc wspolny temat-filmy lat 70-90. Oczywiscie mylila wszystkich rezyserow, aktorow i daty xddd
W zyciu nie spotkalem takiej topowej laski zeby byla ciekawa
  • Odpowiedz