Aktywne Wpisy

SilesianPill +81
W kontekście od dawna nieprawdziwego podziału kraju na Polskę A i B, warto przypomnieć jak wyglądają miejscowości na południe i zachód od Wrocławia.
Na mapce zaznaczone są te większe ośrodki, ale sytuacja nie jest tam jeszcze aż tak tragiczna. W najgorszej pozycji są te zaniedbane, poniemieckie wioski, w których czas zatrzymał się w miejscu.
Wrocław i jego obwarzanek wysysa wszystko z reszty województwa, co doskonale widać robiąc sobie spacerek po dalszych częściach regionu.
Polska
Na mapce zaznaczone są te większe ośrodki, ale sytuacja nie jest tam jeszcze aż tak tragiczna. W najgorszej pozycji są te zaniedbane, poniemieckie wioski, w których czas zatrzymał się w miejscu.
Wrocław i jego obwarzanek wysysa wszystko z reszty województwa, co doskonale widać robiąc sobie spacerek po dalszych częściach regionu.
Polska
źródło: temp_file5459073507062575270
Pobierz
Neocaridina +193

Nie polecam. Czułem się jak bezdomny
Komentarz usunięty przez autora
@grap32: najak, zawsze sie mysli o wyjsciu i peklowaniu po randce
Jesli ta kobieta by siedziala na przeciwko to znaczy, ze już połowa sukcesu z głowy. Jest zainteresowana a nawet jak na samej randce wyjdzie cringe to co z tego? Nabywa sie nowe doswiadczenie a niektorzy ludzie po prostu do siebie nie pasuja
Mi najlepiej szlo na randkach gdzie myslalem, ze i tak nic z tego i ona jeszcze nie sie, ze jestem s---------a wiec sie
@jegertilbake: Fajnie doświadczać różnych rzeczy jeżeli pośród negatywnych doświadczeń są też jakieś pozytywne. Dla niektórych lepszym wyborem jest odpuszczenie sobie relacji damsko-męskich.
@razem: Nie ważne jaka morda, ważne JAK się mówi i czy wywołujesz emocje u baby. Taka prawda.
On nawet nie umawiał sie z tymi dziewczynami z korków, w
W zyciu nie spotkalem takiej topowej laski zeby byla ciekawa