Wpis z mikrobloga

• 0
@Rustyyyy: własnie taki niby jest plan ale on chyba będzie w podobnej cenie co legion go a bedzie oferował gorszą wydajność oraz mniej dodatkowych funkcji wieć równie dobrze mogłbym kupic legiona go i zainstalować linuxa. Kusi mnie bardziej ten legion go 2 ale cena tego będzie pewnie chora, jeszcze dolar mocny się robi
  • Odpowiedz
@kromeczek: jestem posiadaczemu obu sprzętów. Ekran w lenovo jest świetny i jak na LCD to niewiele odbiega od oleda. Sam rozmiar i czytelność na nim gier to duży atut, ale na tym się już kończą zalety. W mojej opinii steam deck dużo lepiej leży w dłoni, niż lenovo. Drugim dużym minusem jest bateria, aby nieco dłużej pograć sobie jesteś zmuszony pogrzebać w ustawieniach i zablokować klatki na np 40
  • Odpowiedz
  • 0
@profeskasz: a jak jakość wykonania? Te kontrolery odpinane jakoś się trzymają czy czuć że to nie wytrzyma próby czasu. Ten ekran to by była główna zaleta, nawet nie chciałbym oleda bo chyba jeszcze nie miałem takiego ekranu który by mi się nie wypalił (teraz telefon rok i ma już ślady wypalenia, będę próbował to zgłosić Amazonowi chociaż nie wiem czy da się cokolwiek z tym zrobić )
  • Odpowiedz
@kromeczek: jakość wykonania bardzo dobra. Widać że ma się do czynienia ze sprzętem wyższej jakości. Kontrolery wpinają się bezproblemowo i trzymają się o dziwo bezbłędnie. Nie ma takich luzów jak to były w switchu. Nie mam pojęcia jednak jak się to będzie sprawować przy dłuższym użytkowaniu, bo posiadaczem jestem zaledwie kilka miesięcy
  • Odpowiedz