Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

A to nie jest jakieś powikłanie po nieudanym zabiegu?
Jakaś ekstra opuchlizna czy zakażenie czy coś?
Ze swojego doświadczenia wiem, że nawet 10ml takiego efektu nie zrobi, a w większości miejsc robi się 1ml na zabieg, 2ml to już totalne maximum.
Tu by musiało być z 50ml na raz albo powiększanie co miesiąc przez lata, no i ktoś jeszcze musiałby się tego podjąć żeby to wykonać.
źródło: 2023-07-20 14_22_26-Belweder w ogniu - YouTube i jeszcze 1 strona — Osobisty — Microsoft Edge
Pobierzźródło: rer
PobierzJej to jestem w szoku, że aż tak okropnie to może wyglądać, przecież jak opuchlizna zejdzie to usta będą zdeformowane
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTo jest jest niesamowite jak one to uwielbiają xD
A jak wejdziesz do domu ruskiego nowobogackiego to zloto, marmury jakby dzban w kosciele mieszkal. Auto najlepiej q8 poszerzone, taka landara na pol drogi. Sygnety na kazdym palcu.
Zero stonowania, proporcji, smaku tylko jak cos drogie to dawaj na kilogramy. Nie wazne czy zloto na scianie czy silikon w wargach, dawaj jak najwiecej.