Aktywne Wpisy
blinkarA +4
Czasem przeglądam Instagramy moich koleżanek i aż mnie ściska. Wietnam, Tajlandia, Japonia, Dubaj, Nowy Jork, jakieś miasteczka w Portugalii, Islandia, Bali... Jedna wraca, druga leci. Co chwila nowe miejsce, kolorowe zdjęcia, uśmiechy, zachody słońca
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
sonko12 +220
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

Od rana do wieczora wiercą maszyny, ruch droga odbywa się na „mijankę”. Latem nie idzie okna otworzyć bo wszystko w kurzu i pyle. Miasto wycięło wszystkie drzewa bo będzie ścieżka rowerowa. Dodatkowo jeden z domów zajęła p------a sąsiadka - pranie 6h dziennie, syf na obejściu, ujadający pies. Oprócz tego pobliskie tereny rolne stają się nagle magazynami i budują się hale w bliskiej odległości. Na całe szczęście spłaciłem to rok temu i dziś podjąłem decyzję o sprzedaży. Kasa idzie na lokatę, szukam działki i powoli bez kredytów się buduje. Na ten czas wynajmuje dom pod lasem w cichej okolicy.
Komfort i zdrowie psychiczne ponad wszystko
@Ssslave: Nagle załatwili wszystkie formalności i wybudowali halę? Co to za kraj i jakich technologii oni używają?