Flick za zbyt duży entuzjazm przy linii dwa mecze kary, Lewy za podrapanie się po nosie 3 mecze odpoczynku, Vinicius Męczennik Żunior za uderzenie w twarz przeciwnika bez piłki 2 mecze zawieszenia mimo że powinno to być rozpatrywane od 4 do 12 spotkań absencji. Tak jest jak prezesem RFEF jest madridista, prezesem La Ligi jest madridista, 90% sędziów to fani realu ale zaraz się pojawią tutaj najwierniejsi z wiernych fani prześcieradeł i będą pisać o finansach Barcy i lidze negeiry na siłę przekonując że liga jest ustawiana pod Barcelonę od lat. ( ͡°͜ʖ͡°)
@angelofdeath007 co z tego, że tebas fan realu jak się z Florkiem nienawidzą, zresztą On chyba do dyscyplinarki nic nie ma, bardziej bym oskarżał lewicowe, hiszpańskie poglądy
@angelofdeath007: Przecież to było do przewidzenia że dostanie max 2 spotkania, tak właśnie tutaj wczoraj obstawiałem. Ja nie wiem co on musiałby zrobić, aby dostać wreszcie konkretną karę, sprzedać sędziemu kosę pod zebra? vadryciaki mogą więcej, i znowu to się potwierdza
@DurzyPszypau: No to wytłumacz za co, bo Vinicius to co najmniej kilka razy w sezonie o--------a taki cyrk, przy którym COKOLWIEK co zrobił Lewandowski w tamtej sytuacji to pryszcz.
@tomszczyk: ładnie się przedstawiłeś a teraz powiedz jaki fikołek chcesz zrobić podważając że jeden i drugi to zadeklarowany madridista? Co mam ci cytaty wklejać gdzie sami o sobie tak mówią? Jest to kolejny raz gdzie piłkarze realu są traktowani ulgowo
@DurzyPszypau Jakie urojenia? xD Lewy dostał dwie ŻK i schodząc dotknął nosa, a to bardzo uraziło sędziego i dlatego dostał 3 mecze
Dlatego, że zdaniem sędziego głównego Jesusa Manzano
@angelofdeath007: nie znam realiów La Ligi ale zabawnie brzmią takie zarzuty z ust fanów Barcy. Kto pamięta co się odpierdzielało w Lm w latach 08-12 na korzyść Barcelony i ilu wtedy w strukturach Uefy było byłych członków Barcy ten się w cyrku nie śmieje. Cały rekordowy sezon z 6 pucharami zaczął się zresztą od legendarnego wyruchania Chelsea, a przecież skrzywdzonych w meczach z Blaugraną klubów było znacznie więcej: choćby Arsenal,
@tomszczyk: a jaki większy dowód potrzebujesz niż to że prezes RFEF Rafael Louzan mówi "(...)Jako całe madridismo jesteśmy bardzo zadowoleni z zarządzania, które wykonał w tym wielkim klubie” albo prezes LL Javier Tebas mówi "Zdeklarowany madridista? Jeśli jestem madridistą i tego nie mówię, ukrywam swoją cechę… Ludzie powinni to wiedzieć, żeby zrozumieć moje decyzje. Dobrze jest, żeby wiedziano, z jakim klubem się utożsamiam." - to czego więcej tutaj potrzebujesz? Jeśli
@angelofdeath007: bo patrze na jego dzialania i widze co sie kreci, jak kluby, ktore za swoje dzialania powinny dostawac po dupie graja sobie w najlepsze i jest fajnie. dla ciebie wazniejsze jest, ze powiedzial ze jest madridista xD olaboga liga pod real ustawiona, pilka rzadzi perez i jego macki, ktore siegaja gleboko w struktury hiszpanskiej pilki xD
@music_has_the_right_to_children: Żadne zarzuty po prostu to po prostu stwierdzenie faktu że gość powinien pauzować kilka kolejek a liga po raz kolejny traktuje go ulgowo. Jacy członkowie Barcelony byli w strukturach uefy? Uwielbiam te przywoływanie meczu z Chelsea gdzie widzi się tylko błędy Ovrebo w jedną stronę a już nie wspomina o czerwonej kartce dla Abidala czy o ręce Ballacka w polu karnym w tym samym meczu. Nie będę wspominał że
@music_has_the_right_to_children: wy tak macie przepalone styki, że mecze z Chelsea uważacie za wyruchanie gdzie zapominacie jak sędzia pomagał Chelsea w tamtym dwumeczu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i jeszcze że Inter który został przez sędziego uratowany w półfinale w ostatnich minutach XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD r-------i na łeb jesteście a co do faworyzowania - rozumiem, że Real Madryt nie był i nie jest faworyzowany w ostatnich latach? XD
#mecz #realmadryt #fcbarcelona
Komentarz usunięty przez moderatora
@angelofdeath007: Dalej nie ma sensu czytać, wy serio wierzycie w te swoje urojenia xD Oblężona twierdza mocno.
@DurzyPszypau Jakie urojenia? xD Lewy dostał dwie ŻK i schodząc dotknął nosa, a to bardzo uraziło sędziego i dlatego dostał 3 mecze
@angelofdeath007: i to ma byc twoj dowod na to, ze tak jest? xD
Uwielbiam te przywoływanie meczu z Chelsea gdzie widzi się tylko błędy Ovrebo w jedną stronę a już nie wspomina o czerwonej kartce dla Abidala czy o ręce Ballacka w polu karnym w tym samym meczu. Nie będę wspominał że
a co do faworyzowania - rozumiem, że Real Madryt nie był i nie jest faworyzowany w ostatnich latach? XD