Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kagernak: gdzieś mi mignęła ostatnio miniatura odcinku z Kitą odnośnie UK, ale odrzucił mnie nagłówek, bo zamiast podkreślenia faktu, że największym problemem obecnie dla UK może być miliarder z problemami psychicznymi bawiący się demiurga światowej polityki czy sytuacja gospodarcza wskazuje, że są nim kwestie gangów groomerów. Oczywiście przestępstwa tego typu i ich penalizacja to poważny problem, ale skala trochę nie ta. No, ale rozumiem, że trzeba komunikować się z docelową
  • Odpowiedz
@Kagernak: Panie a może ludzie się wkur* bo rachunki mamy jakbyśmy złoto kupowali a potem słyszymy, że np gaz czy prąd będziemy komuś oddawać bo mamy za dużo? Ludzie czują się oszukiwani.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kagernak nie obejrzalem jeszcze tego odcinka, ale Zychowicz czesto zadaje gosciom takie "trudno durne pytania" i wydaje mi sie ze robi to specjalnie, wlasnie po to zeby gosc mogl sie odniesc do durnych zarzutow jakie czesto srodowiska pro rosyjskie glosza.
  • Odpowiedz
Zydchowicz:
- no tak
- jasne
- oczywiscie
- ale przepraszam, wejde panu w slowo, wyjasnij, niech pan wyjasni, ale czym jest RURA! GAZOWA, bo czesc z naszych widzow moze nie wiedziec
  • Odpowiedz