Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1049
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +64
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

#gry #homm3 #jazzjackrabbit #nintendoswitch
@Belzdron best I can do is Hero's Hour
@Belzdron: nie, niech lepiej ubisoft tego więcej nie rusza xD
@Belzdron: Ostatnio jak ruszyli to zrobili wykastrowany twór w którego mało kto chce obecnie grać.
@Kryspin013: a kto by chciał w to grać, jak na PC możesz grać w pełną? Poza tym znowu podkreślam, mają już pełny kod.
@Belzdron: nom, od prawie 10 lat xD
Powinni zrobić HD HD Edition.
Btw nikt i tak nie ruszy biorąc pod uwagę, co HoTA Crew zrobiłą z heroesami i że HoTA jest grana na wszystkich oficjalnych turniejach.
Kogo to obchodzi, że jest na turniejach? Ile procent graczy siedzi na turniejach?
Albo sprzedać firmie, która nie będzie miała tej gry w dupie.
@Belzdron: a no wszystkich bo ma najwięcej usprawnień, naprawia masę błędów których nawet nie naprawia HD edition i to podstawowy sposób ogrywania heroesów obecnie.
@Kryspin013: ze niby HoTA? Ja pamiętam, że wprowadziła znacznie więcej nowych błędów i grając sam ze soba, jeszcze na to oko przymykałem, ale z kimś, to już wolałem odpalić normalną wersję (w której błędów nie uświadczyłem). Później może trochę poprawili. I kolejny raz zapytam, kogo to obchodzi,
@Belzdron: przezieć HD edition jest na urządzenia mobilne
@Belzdron: akurat na steam decku odpalisz
@Kryspin013: no ja nie mam jakoś.
Bo Steam Deck to UMPC, ale nie Nintendo Switch.
@Belzdron: lol, ubi usunęło. Jakie to są głupki xD
@Belzdron: Tak samo odpalisz na androidzie lub ios przez przez vcmi, exagear liub oryginalne wydane hd jeśli da się je jeszcze jakoś kupić