Wpis z mikrobloga

• 0
Osobiście ja nie jestem targetem, jak i w sumie większość społeczności HoMM3 patrząc na popularność HD edition.

@Kryspin013: a kto by chciał w to grać, jak na PC możesz grać w pełną? Poza tym znowu podkreślam, mają już pełny kod.
  • Odpowiedz
mają już pełny kod.

@Belzdron: nom, od prawie 10 lat xD

Powinni zrobić HD HD Edition.

Btw nikt i tak nie ruszy biorąc pod uwagę, co HoTA Crew zrobiłą z heroesami i że HoTA jest grana na wszystkich oficjalnych turniejach.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: no i co z tego, jak nie ma na urządzeniach mobilnych i konsoli? Handheld to dla niej idealna warunki.

że HoTA jest grana na wszystkich oficjalnych turniejach.

Kogo to obchodzi, że jest na turniejach? Ile procent graczy siedzi na turniejach?

Powinni zrobić HD HD Edition

Albo sprzedać firmie, która nie będzie miała tej gry w dupie.
  • Odpowiedz
Kogo to obchodzi, że jest na turniejach? Ile procent graczy siedzi na turniejach?

@Belzdron: a no wszystkich bo ma najwięcej usprawnień, naprawia masę błędów których nawet nie naprawia HD edition i to podstawowy sposób ogrywania heroesów obecnie.

Albo sprzedać firmie, która nie będzie miała tej gry w
  • Odpowiedz
  • 0
a no wszystkich bo ma najwięcej usprawnień, naprawia masę błędów których nawet nie naprawia HD edition i to podstawowy sposób ogrywania heroesów obecnie.

@Kryspin013: ze niby HoTA? Ja pamiętam, że wprowadziła znacznie więcej nowych błędów i grając sam ze soba, jeszcze na to oko przymykałem, ale z kimś, to już wolałem odpalić normalną wersję (w której błędów nie uświadczyłem). Później może trochę poprawili. I kolejny raz zapytam, kogo to obchodzi,
  • Odpowiedz
@Kryspin013: no ja nie mam jakoś.

@Belzdron: lol, ubi usunęło. Jakie to są głupki xD

Bo Steam Deck to UMPC, ale nie Nintendo Switch.

@Belzdron: Tak samo odpalisz na androidzie lub ios przez przez vcmi, exagear liub oryginalne wydane hd jeśli da się je jeszcze jakoś kupić
  • Odpowiedz