Wpis z mikrobloga

#e39 witam,moze banalne pytanie ale wole miec pewnosc.Mam zwykle ''zolte'' swiatla w e39,chcialbym wymienic je na ksenony,bo zwyczajnie nie podoba mi sie to,jak dzialaja obecne.Czy jest taka mozliwosc?Widze,ze na necie mozna takowe znalezc i przerobic wiazke tylko,ale normalnie powinny dzialac.Czy rzeczywiscie jest taka mozliwosc,czy jestem zmuszony miec juz do konca ''zolte''?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@oczkers: a bylbys jeszcze na tyle pomocny i wskazal mi, podajac link, ktore najlepiej mialbym kupic? bo wybor jest dosc spory, podobnie z cenami, chociaz cena nie ma dla mnie znaczenia - oczywiscie w granicach rozsadku.
  • Odpowiedz
@Trytokiss ogólnie ciężki temat, który się nie opłaca. Jak chcesz mieć ksenony na legalu i nie mieć problemu na przeglądzie to musisz zamontować spryskiwacze, zmienić panel regulacji świateł i dodać regulatory poziomu które są na wahaczu. (Jeden z przodu i drugi z tyłu).
  • Odpowiedz
  • 0
@Spiderr: wiem o tym wszystkim,jednak duzo jezdze po nocy i duze odleglosci podczas jednej jazdy - okolo 1100km wiec to mi sie po prostu oplaci.Szukam jednynie produktu,na ktory mozna zwrocic uwage i warto kupic.Wszystko ponadto zostanie zrobione przeze mnie i ojca,stary jest mechanikiem,prowadzi warsztat.
  • Odpowiedz