Aktywne Wpisy

Zwierz33 +24
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
źródło: 50e9ab67066efe1be79c105311482204193ebc515edf25ae1de1e066467a181b
Pobierz
ventrillo +18
#primemma dawac pv mam link

#przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #nachujjazyje #nienawiscdosamegosiebie #sylwesterzwykopem
źródło: Blue Cat Blues (1956) 2
Pobierzźródło: temp_file5301008578181508056
Pobierz@Randy_the_Ram: Ściema, oszukiwanie się. Odwracanie uwagi od nieuniknionego cierpienia, śmierci i bezsensu istnienia. W życiu suma chujni wynosi 1. Jeśli myślisz, że coś sensownego znalazłeś - to po prostu zbyt krótko o tym myślałeś.
@Randy_the_Ram: To jest spełnienie samolubnej, zwierzęcej zachcianki a nie żaden pragmatyzm. Pragmatyzmem byłoby powieszenie się na pępowinie.
Poczucie pogodzenia się z samym sobą i swoim losem. Na pewno lepsze niż rozmnażanie, bo nie przerzuca cierpienia na istotę, która de facto sama nie zdecydowała o sprowadzeniu jej na świat
Gdyby nie ten 40letni prawiczek to bym się nie zorientował że ten wpis to zarzutka xD przesadziłeś
źródło: adolf laugh compilation
Pobierz